Total Media News

Stiri - Economie
LIQUI MOLY îşi îndreaptă atenţia către motoarele alternative PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 25 Octombrie 2017 09:54

   Un aditiv special pentru autovehiculele hibride şi o pictogramă pentru marcarea uleiurilor de motor

                                                 

     Numărul autovehiculelor cu motoare alternative înmatriculate este încă mic prin comparaţie cu acela al autovehiculelor cu motoare pe motorină sau benzină, dar noile tipuri de motoare revoluţionează industria auto.

    Compania LIQUI MOLY este şi ea preocupată intens de această temă şi aduce o inovaţie pe piaţă: aditivul hibrid, un supliment pentru carburant, creat special pentru autovehiculele hibride. În plus, uleiurile de motor adecvate pentru aceste agregate sunt marcate cu o pictogramă.


Citeşte mai mult...
 
ANPC sancţionează 15 bănci pentru publicitate înşelătoare şi lipsa avertizărilor de risc PDF Imprimare Email
Financiar
Marţi, 24 Octombrie 2017 13:18

 

                                            

    Conform  mediafax.ro,Publicitatea înşelătoare, practicile comerciale incorecte şi neavertizarea clienţilor privind riscul valutar şi riscul fluctuaţiei indicilor de referinţă (cum este şi ROBOR) au fost princiaplele motive pentru care Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorului - ANPC - a sancţionat 15 bănci.

   „În perioada 28 august - 6 octombrie 2017 s-a desfăşurat o acţiune tematică de verificare a respectării prevederilor legale privind modalităţile sau mijloacele de desfăşurare a activităţilor de publicitate a operatorilor financiari bancari”, se arată într-un comunicat transmis luni de ANPC.

 

Citeşte mai mult...
 
Plata defalcată a TVA implică o serie de probleme tehnice şi de organizare PDF Imprimare Email
Financiar
Marţi, 17 Octombrie 2017 18:29

 

        

    Adaptarea sistemului IT, organizarea Trezoreriei sau procedurile se numără printre problemele identificate de compania de consultanţă EY, care a testat timp de două săptămâni plata defalcată a TVA.

   „După două săptămâni de la aplicarea sa opţională, am testat şi am identificat primele probleme practice, de bază. Identificarea problemelor mai complexe (e.g. plăţi efectuate de terţi, factoring) şi interpretarea acestora de către organele de inspecţie fiscală necesită mai mult timp”, spune Alex Milcev, partener, Liderul Departamentului de asistenţă fiscală şi juridică, EY România.

 

Citeşte mai mult...
 
Soluţie profesională pentru schimbarea filtrului diesel PDF Imprimare Email
Auto
Marţi, 17 Octombrie 2017 10:31

           

 

      Cu aditivul Pro-Line pentru filtre diesel de la LIQUI MOLY atelierele îşi pot mări profitul şi gradul de fidelizare a clienţilor

       Filtrele diesel se numără printre piesele de service tipice ale unui vehicul, care trebuie schimbate periodic. Intervalele de înlocuire sunt prescrise de către producătorul automobilului.

       De regulă filtrul este schimbat în cadrul unei inspecţii. Specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY a creat un aditiv indispensabil la orice schimbare profesională a filtrului diesel.


Citeşte mai mult...
 
Trei companii româneşti au intrat în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 PDF Imprimare Email
Companii
Luni, 16 Octombrie 2017 14:13

 

   Comform  mediafax.ro,Trei companii din România au intrat în clasamentul Deloitte Fast 50 pentru Europa Centrală şi de Est, iar o a patra a primit o distincţie specială pentru Most Disruptive Innovation.

   Compania românească cu cea mai mare rată de creştere a veniturilor este compania Trencadis din Baia Mare, cu creştere a veniturilor în ultimii patru ani de 710%. Aflată pentru a doua oară în clasamentul Fast 50, în urcare pe locul 19 faţă de locul 40 ocupat anul trecut, Trencadis este o companie de sisteme integrate al cărei obiectiv principal este acela de a optimiza şi a inova soluţiile destinate interacţiunii dintre cetăţeni şi instituţiile statului.

   Aflată pentru prima dată în clasamentul Fast 50, compania timişoreană Qualteh se plasează direct pe locul 39, cu o rată de creştere de 388%. Qualteh construieşte soluţii de dezvoltare şi adaptare pentru companii inovatoare şi soluţii de software mobile.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 309

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie