Total Media News

Stiri - Economie
Ghid de finantare (informatii pt. pers. fizice / jurdice) - ptr. Programul rabla 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 21 Martie 2018 13:00

 

                                      

     Avand in vedere reluarea programului “Rabla” pe anul 2017, venim in intampinarea celor interesati cu un suport informativ, ce are rolul de a furniza informatii esentiale privind derularea Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national.

    Informatiile se regasesc in Ordinul nr. 661 din 24 aprilie 2017, privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 293 din 25 aprilie 2017. – EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI.


     Ordinul MM nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019 a fost publicat marți, 25 apr a.c. în Monitorul Oficial și deja se aplică de la momentul apariției.

 

Citeşte mai mult...
 
Demararea programelor „Rabla Clasic” și „Rabla Plus” PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 15 Martie 2018 19:32

 

                                  

    Viceprim-ministrul, ministrul Mediului, Grațiela Leocadia GAVRILESCU, a susținut astăzi, 15 martie 2018, conferința de lansare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla) și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic (Rabla Plus).

    Evenimentul, care a avut loc la sediul REMAT Berceni, a fost marcat printr-o expoziție de automobile electrice și hibrid și printr-o vizită de prezentare a fluxului de depoluare și tratare a vehiculelor scoase din uz.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto București Spring Edition & Street Food Park 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 14 Martie 2018 15:57

 

                   

    Salonul Auto București Spring Edition este cel mai mare eveniment AUTO - MOTOR – SPORT & STREET FOOD PARK, ce va avea loc în perioada 10 – 13 Mai 2018 la Romexpo.

    EXPOZANȚI: toate mărcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4 x 4 - FAMILY - ECO şi SPORT, vehicule pe doua, trei şi patru roţi, componente, echipamente şi accesorii auto, tuning, sport - autorulote şi case de vacanţă mobile, camping şi accesorii.

#STREETFOODPARK: și anul acesta în cadrul SAB - Spring Edition va fi amenajat STREET FOOD PARK - o zona special dedicată bucătăriei stradale.

Citeşte mai mult...
 
Volvo XC40, SUV-ul de clasă mică al constructorului suedez, a fost desemnat Maşina Anului 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 08 Martie 2018 15:22

 

          

    Conform  mediafax.ro,noul Volvo XC40, SUV-ul de clasă mică al constructorului suedez, a fost desemnat Maşina Anului 2018 în Europa cu ocazia deschiderii pentru presă a celei de-a 88-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva. Este pentru prima oară când Volvo primeşte acest premiu de prestigiu.

    ”Câştigarea acestui premiu pentru noul nostru XC40 a venit la momentul potrivit”, a spus Hâkan Samuelsson, Preşedinte şi CEO al Volvo Cars. ”Pentru prima oară, Volvo are trei modele SUV disponibile la nivel global. XC40 va juca un rol important în creşterile viitoare, oferindu-ne acces pe segmentul de SUV-uri mici, un segment nou şi în creştere rapidă.”

 

Citeşte mai mult...
 
„Succesul vine la cei care muncesc zi de zi“ PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 01 Martie 2018 20:51


            

    Martie 2018 – an de an LIQUI MOLY anunţă noi cifre de afaceri record. Specialistul german în uleiuri şi aditivi nu are datorii şi a plătit de curând fiecărui angajat o primă de 11.000 euro.               

   Succesul pare să fi devenit de la sine înţeles. Ernst Prost, administratorul Liqui Moly explică secretul acestui succes, care de fapt ... nu este niciun fel de secret.

    Începând din 2006 LIQUI MOLY şi-a triplat cifra de afaceri – şi asta într-o branşă care nu se prea remarcă printr-o creştere puternică. Cum este posibil acest lucru?


Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 319

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie