Total Media News

Stiri - Sport
Purtatorul de drapel al Romaniei la ceremonia de deschidere a FOTE Sarajevo si Sarajevo de Est 2019. PDF Imprimare Email
Sport
Marţi, 05 Februarie 2019 20:19
            
   Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnata purtatorul de drapel al Romaniei la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

    Competitia rezervata sportivilor cu varste intre 14 si 18 ani se va desfasura in perioada 9-16 februarie a.c., la Sarajevo si Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programata a avea loc pe data de 10 februarie, cu incepere de la ora 20.00 (ora Romaniei),  pe Stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo. 
Citeşte mai mult...
 
Cehia - România, din Fed Cup, se dispută în perioada 9-10 februarie PDF Imprimare Email
Tenis
Luni, 04 Februarie 2019 20:28
                  Imaginea articolului Cehia - România, din Fed Cup, se dispută în perioada 9-10 februarie
    Conform  mediafax.ro,FED CUP 2019, Cehia - România. Echipa de Fed Cup a României înfruntă în weekendul 9-10 februarie, la Ostrava, echipa cu şase trofee în ultimele opt ediţii ale competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin.

   Derby-ul sferturilor de finală ale Grupei Mondiale Fed Cup aduce la start două jucătoare din Top 5, surclasând cu mult duelurile recente din Cupa Davis din punct de vedere al implicării starurilor, mai ales în condiţiile în care gazdele aliniază la start şi ocupantele primelor două poziţii în clasamentul mondial al probei de dublu. Aryna Sabalenka - pentru Belarus este cealaltă jucătoare din Top 10 WTA care evoluează pentru ţara sa în sferturile Fed Cup 2019, în duelul din deplasare cu Germania privată de aportul lui Angelique Kerber. În total, 11 dintre cele mai bune 20 de jucătoare ale lumii vor evlua la finalul acestei săptămâni în competiţia pe naţiuni a tenisului feminin, în primele trei eşaloane valorice.

 

Citeşte mai mult...
 
Susținere pentru construirea grădinițelor cu profil sportiv PDF Imprimare Email
Sport
Vineri, 01 Februarie 2019 14:51

    

                                            

    Guvernul a stabilit astăzi, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis privind Programul "gROwth - investim în copii, investim în viitor", prin care va susține construirea, amenajarea și dotarea a 1000 de grădinițe cu profil sportiv.

    Schema de ajutor, cu un buget total de 500 de milioane de euro, are caracter multianual şi se derulează până la 31 decembrie 2020, cu posibilitatea de prelungire în raport cu reglementările europene.  

    Finanțarea va începe în acest an și va fi inclusă în bugetul pentru 2019. Se pot emite acorduri pentru finanţare până la sfârșitul anului viitor, în limita creditelor de angajament aprobate anual prin legea bugetului de stat pentru acest program, iar plata ajutorului de stat se efectuează în perioada 2019-2022. 

 

Citeşte mai mult...
 
Programul DEZVOLTARE ȘI SĂNĂTATE PRIN SPORT PDF Imprimare Email
Sport
Joi, 31 Ianuarie 2019 09:55
                 No photo description available.
   
    Adu-ți copilul la sport! 

     Ajută-ți copilul să se dezvolte sănătos! Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, derulează în această perioadă un program unic pentru România. Ne aflăm în plină perioadă de înscrieri pentru copiii cu domiciliul în București care doresc să practice un sport! Programul DEZVOLTARE ȘI SĂNĂTATE PRIN SPORT are caracter GRATUIT și se întinde pe o perioadă de 4 ani. El se adresează tuturor celor care nu practică sportul de performanță  , si  au  varsta  intre  6 si  18  ani.


 

Citeşte mai mult...
 
Finala Campionatului Național seniori - pușcă și pistol a.c. PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Vineri, 25 Ianuarie 2019 15:11

 

 

 

                       Fotografia postată de Federatia Romana de Tir Sportiv.
Poligonul Iosif Sirbu
Str. Vadul Moldovei, Nr. 14, Sector 1, 014033 București
7 feb. la 09:00 - 10 feb. la 15:00
Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 334

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport