Total Media News

Stiri - Sport
SportAccord President's opening speech at SAC 2015 PDF Imprimare
Sport
Luni, 20 Aprilie 2015 15:06

                   The power of sport are the International Federations.

           
                                                               
The engine of sport are the National Federations with Ministries of Sport, the NOCs and the athletes.
 
Sport today is not only a mechanism meant to organise big events and create champions, it is also an important education factor for the young generations, a discipline and health activator. Moreover, it is the key element of progress for the youth of the world, in the spirit of solidarity, friendship and peace.
 
SportAccord is the International Federations. My only intention is to protect the interests of the International Federations and to have a proper working relationship while providing them with projects and platforms in order to increase their visibility, exposure, participation and finance. Many projects are under way, including multi-sport games, integrity and doping-free, media house, SportAccord Academy and many more which you will learn about later today. We enjoy working in collaboration with ASOIF, AIOWF, ARISF, AIMS in order to add value.

 

Citeşte mai mult...
 
Meciuri spectaculoase in primul tur la BRD Nastase - Tiriac Trophy PDF Imprimare
Tenis
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 15:21

Astazi , in jurul orei 15, a avut loc tragerea la sorti a turneului ATP 250 , de la Bucuresti , BRD Nastase Tiriac Trophy.

Pe langa jucatorii confirmati , in ultimul moment au primit un wild card si sarbul Janko Tipsarevic , ce vine dupa o pauza indelungata cauzata de o accidentare , fost numar 8 mondial , dar si Gael Monfils , jucator aflat din nou pe val . Francezul a reusit in aceasta saptamana la Monte-Carlo sa-l invinga pe Roger Federer ,fiind inca in cursa pentru trofeul monegasc. Celalalt wildcard a fost primit de Marius Copil.


  • Interesant este faptul ca desi Victor Hanescu avea de gand sa participe la Bucuresti , ca in fiecare an , organizatorii nu au mai dorit sa-i ofere un wildcard , astfel Victor a plecat la Barcelona sa joace in calificarile ATP 500 , ale turneului catalan.

Cele mai interesante meciuri de la Arenele BNR ale primei runde vor fi : Marius Copil vs Mikhail Youzhny ,Marcos Baghdatis vs Steve Darcis, si Viktor Troicki vs Daniel Gimeno-Traver.

Citeşte mai mult...
 
Rapid-Chiajna, etapa 27 PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 17 Aprilie 2015 10:26

 

                                            

Update:Echipele ce vor evolua in acest meci

   

Conferinta  de  presa  a giulestenilor se  desfasoara la  baza ProRapid , unde vor fi prezenti noul tehnician al echipei Cristiano Bergodi , si Cristian Sapunaru , capitanul echipei.      

   

  Cristiano Bergodi a declarat:

       " E un meci foarte important pentru noi .Ar fi bine sa incepem cu o victorie acest mini-retur . Am cunoscut baietii , am avut si o intalnire amicala cu Cristi Pustai , care cred eu ca m-a ajutat . Baietii aveau moralul scazut , insa acum , si mai ales in lupta pentru salvarea de la retrogadare e nevoie de daruire , si energie. Sper ca suporterii sa ne ajute , si sa cante , asa cum o faceau si in 2007 cand am mai antrenat eu aici. S-ar putea sa schimb si sistemul de joc , am lucrat ceva , insa vom vedea , mai avem 3 zile pana la meciul cu Concordia."

Intrebat despre titularul postului de portar , tehnicianul italian a declarat :" Nu pot sa va spun acum pe cine voi miza , pe Mircea il stiu de cand eram in Romania , Draghia e un portar tanar , de viitor , si Milos Buchta e un portar experimentat . Sunt multumit de raportul antrenorului cu portarii ."


Cristian Sapunaru s-a rezumat la a spune :" Este cea mai importanta finala a noastra. Daca reusim sa ne impunem , cred ca vom face apoi niste meciuri bune , speram sa facem un meci bun, altfel degeaba venim si vorbim la conferintele de presa,  trebuie sa jucam bine."

Citeşte mai mult...
 
Bergodi :"Regret plecarea de la Rapid" . Cristiano Bergodi"Salvatore della patria" pentru Rapid ? PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 16 Aprilie 2015 13:35



Cristiano Bergodi , fostul mare jucator al echipei Lazio Roma , a fost oficial prezentat ieri la Rapid. Odata cu venirea sa , s-a schimbat si stafful giulestenilor. Secunzii lui Bergodi vor fi 2 conationali , in timp ce noul preparator fizic este Ionel Colonel , iar antrenor cu portarii Marian Ionita.

Rapidul se afla intr-o stare critica , vine dupa trei infrangeri consecutive , iar probabilitatea ca echipa alb-visinie sa ramana in prima liga a devenit foarte mica.

Primul examen in acest sens este meciul de luni seara , contra Concordiei Chiajna , una din contracandidatele la salvarea de la retrogadare.

In favoarea tehnicianului italian , vorbesc rezultatele din primul sau mandat pe Giulesti,respectiv 9 meciuri fara infrangere in Liga 1, si jocul spectaculos pe care l-a etalat peste tot pe unde a antrenat . Totusi , el va trebui sa gestioneze foarte bine doua aspecte:

  • Prima problema , si mare dilema , ar fi daca Bergodi reuseste sa se impuna si sa conlucreze , cu "capii vestiarului" Pancu, Bornescu , Sapunaru sau Niculae , si in acelasi timp daca va face acest grup alcatuit in principal din jucatori straini . Daca va reusi sa rezolve aceasta problema , Rapid este cu un pas mai aproape de salvare.
  • O a doua problema , una tehnica, tine de jocul prestat . Giulestenii nu au impresionat prin jocul lor in acest retur , cu exceptia meciului cu Otelul  cand jocul a fost unul spectaculos . Bergodi vrea , si trebuie sa rezolve aceasta problema. Inca de la conferinta de presa a anuntat ca Rapidul va juca cu pase pe jos , renuntand la baloanele inalte , dand de inteles ca problema ocazilor si golurilor va fi rezolvata .Totodata , a precizat si ca se gandeste sa schimbe sistemul de joc. Giulestenii au folosit in principal 4-2-3-1 , dar si modulul clasic 4-4-2 .Cristiano Bergodi , a folosit preponderent pe unde a antrenat 4-3-3 , ramane de vazut daca jucatorii pe care ii are la dispozitie se pot mula pe acest sistem de joc , si daca va avea suficient timp pana la prima partida sa-l implementeze.
Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi , noul tehnician al Rapidului ! PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 14 Aprilie 2015 23:28

 

              


   La conferinta de presa de prezentare a lui Cristiano Bergodi , sunt prezenti toti oamenii ce vor alcatui stafful sau :

    "Am venit cu sufletul , aici am lucrat , e frumos ca m-am intors la Rapid. Reprezinta pentru mine cel mai mare regret Rapidul , in Octombrie 2007 , am plecat cu demisie cand aveam o echipa foarte buna , castigand Supercupa.Cand am primit oferta din partea domnului Moraru , pennru cele 8 etape am ales sa vin cu sufletul . M-am inteles foarte bine cu oamenii de la Rapid , sper sa facem o treaba buna."

Marian Ionita ,noul antrenor cu portarii :" Ma simt onorat ca domnul Bergodi a apelat la mine , sunt bucuros ca m-am intors acasa , bineinteles la Rapid.Speram sa facem o treaba buna."


Cristiano Bergodi:" Cred ca se poate face treaba buna , salvarea de la retrogadare se joaca pana in ultima etapa . Echipa a inceput bine , am vazut niste meciuri , dupa aceea , nu stiu ce s-a intamplat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 291 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport