Total Media News

Stiri - Sport
Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei RAPID PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 14 Aprilie 2015 23:14

  Antrenorul echipei Rapid ,Cristi Pustai  , va  fi  inlocuit  de  Cristiano Bergodi  !

 

                                                    

    Cristiano Bergodi

      Cristiano Bergodi (n. 14 octombrie 1964, Bracciano, Italia) este un fost jucător și actual antrenor italian de fotbal. Ca jucător, este cunoscut pentru perioada când a jucat ca fundaș la clubul Lazio Roma. Ca antrenor, a activat la cluburi italiene de Serie B, după care a plecat în România, unde a pregătit mai multe echipe, câștigând o Supercupă a României cu Rapid București și calificând echipa CFR Cluj în premieră în Cupa UEFA. A fost antrenorul Stelei București timp de 13 meciuri, fiind demis după un egal cu Sheriff Tiraspol în Liga Europa.

Cariera de antrenor

După retragere, Bergodi a început cariera de antrenor. După câteva cluburi italiene din ligile inferioare, el s-a mutat în fotbaul românesc, inițial antrenând echipa FC Național București. După această experiență el semnează cu CFR Cluj pe durata sezonului 2006-2007, câștigând cu echipa un loc de Cupa UEFA. De asemenea a antrenat echipa Rapid București, cu care castigă Supercupa României pe data de 27 iulie 2007. Pe data de 6 octombrie 2007, la scurt timp după ce Rapidul a fost eliminată din Cupa Uefa în primul tur preliminar, Bergodi demisionează.

 

Citeşte mai mult...
 
Mai putin de o saptamana pana la BRD Nastase-Tiriac Trophy|Editia 2015 PDF Imprimare
Tenis
Marţi, 14 Aprilie 2015 20:00

                                       

     In perioada 20-26 Aprilie la arenele BNR , se va desfasura ca in fiecare an in mod traditional inca o editie a turneului ATP 250 , BRD Nastase-Tiriac Trophy.

Competitia de pe zgura Bucuresteana va avea la start multe nume mari , dar si jucatori ce vin ca o promisiune , cum si Novak Djokovic a fost la un moment dat.

  • Ultima editie a fost castigata de Grigor Dimitrov , ce l-a invins in 2 seturi , pe castigatorul editiei din 2013 , Lukas Rosol , ce va fi prezent si anul acest la Bucuresti.
  • Turneul are premii in valoare de 485,760 de euro, castigatorul fiind premiat cu 250 puncte ATP.

Editia 2015 il va avea la start si pe Horia Tecau , ce isi doreste sa-si apere titlurile castigate in ultimii 3 ani consecutiv , alaturi de , Robert Lindstedt , Max Mirniy , si Jean-Julien Rojer.

Recordul de titluri castigate la simplu , il detine jucatorul francez , Gilles Simon , una din prezentele constante de la Bucuresti ,trecandu-si in cont 3 titluri la arenele BNR (2007,2008,2012).

Printre jucatorii pe care ii vom putea vedea la Bucuresi se numara si : Ivo Karlovic , Guillermo Garcia-Lopez,Andreas Seppi , Florian Mayer , Viktor Troicki , Sam Querrey ,Jiri Vesely , Simone Bolelli , Sergey Stakhovski ,Andreas Haider-Maurer , Borna Coric(tanar jucator ce l-a invins pe Rafael Nadal) , Marcos Baghdatis , Mikhail Youznhy,Denis Istomain , Carlos  Berlocq , Dusan Lajovic.

Citeşte mai mult...
 
Etapa 26 a Ligii 1 in viziunea TMN PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 13 Aprilie 2015 22:53

                                              
       Etapa 26-a , a coincis cu perioada sarbatorilor pascale, astfel , meciurile disputate in aceasta etapa nu au fost onorate de un numar mare de spectatori in tribune . De asemenea , a reprezentat o etapa importanta atat la varful ierarhiei , cat si in subsolul ei prin meciurile oferite , si de asemenea prin derby-urile jucate.

 

  • "U" Cluj  1-0 CFR Cluj | Vlad Morar (86) . Derby-ul clujean nu a oferit nici de data aceasta spectacol , nici in tribune si nici pe teren . U se impune printr-un gol reusit de Vlad Morar , care ii ofera in continua sperante in lupta pentru salvarea de la retrogadare. De cealalta parte , CFR-ul , fara punctele de la TAS . este sigura de prezenta in divizia B , sezonul viitor.
  • Concordia Chiajna 2-1 CSMS Iasi | Rick (51) , Grigorie (64) , Golubovic ( 90). Concordia se impune dupa un joc reusit , prima victorie a lui Marius Baciu ca tehnician al echipei , facand un pas mare spre salvarea de la retrogadare . De cealalta parte , CSMS Iasi nu reuseste sa scape complet de zona rosie a clasamentului , dupa un joc slab prestat de echipa lui Nicolo Napoli , poate cel mai slab din acest retur.
  • ASA Targu Mures 2-1 CSU Craiova 2-1 | Zicu(45) , N'doye (67) , Herghelegiu(90) . Meciul de la Tg-Mures era unul din cele mai asteptate partide ale etapei a 26-a. Zicu si N'doye printr 2 executii frumoase au reusit sa decida derby-ul , si sa opreasca seria invincibila a oltenilor . Prin aceasta vitorie , ASA , reuseste sa vina la doar doua puncte in spatele Stelei , relansand lupta la titlu. CSU nu a prestat un fotbal senzational , si prin urmare dupa acest meci ramana sa se lupte pentru locul 3 al clasamentului , pierzand orice sansa la primele doua pozitii ale Ligii 1.
  • Dinamo 2-0 Rapid | Cmovs(1) , Gavrila (61 ) . Derby-ul etapei din punct de vedere al suporterilor  nu a oferit un spectacol sportiv asteptat . Cei 9400 de spectatori prezenti pe Arena Nationala au facut o atmosfera de calitate , ca pentru un derby , un derby ce a fost "ucis" inca din minutul 1 de o gafa comisa de Mircea Bornescu , alaturi de Pavel Cmovs , stopperul care si-a impins mingea in proprie poarta. Rapidul a dominat prima repriza avand chiar si o bara prin Daniel Niculae , care a lovit bara , insa nu a fost suficient ,iar Dinamo a inchis tabela in minutul 61 , dupa ce Mircea Bornescu din nou nu se intelege cu Cmovs , si in urma unei degajari neinspirate , Gavrila reuseste sa aduca linistea in tabara ros-alba .De cealalta parte , Rapidul pare cu 1 pas in Divizia B.
Citeşte mai mult...
 
Analiza derby-ului din seara de Inviere | Stoican vs Pustai PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 12 Aprilie 2015 00:47

 

                                             :    

   Ambele echipe aveau mare nevoie de puncte, indeosebi Rapid , datorita situatiei critice din clasament.

   Ambii tehnicieni erau sub presiunea rezultatelor recente ,negative.

   Giulestenii au inceput slab , nici nu s-au asezat bine pe teren , si o neintelegere intre Bornescu si Cmovs a facut ca scorul sa arate inca din minutul 2 , 1-0 pentru gazde dupa autogolul lui Cmovs.

 

Echipele de start

Dinamo: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Filip - N. Grigore, Cristescu - Matei, M. Niculae, Grozav - Bilinksi
Rapid: Bornescu - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Garai, Gecov D. Niculae, Coimbra-  Ricardo Alves Benson

Apoi , giulestenii , au presat treptat si au fortat egalarea insa au fost lipsiti de sansa si de inspiratie . Daniel Niculae a nimerit bara portii lui Marc , in timp ce Sapunaru a fost blocat de acelasi portar , Marc , sau de Filip dupa o lovitura libera similara cu cea din meciul cu ASA .

Repriza secunda a aratat cu totul altfel , Rapidul aratand ca o echipa resemnata , si lipsita de luciditate. In afara de golul lui Gavrila , venit din nou dupa o neintelegere intre Bornescu si Cmovs , jocul a fost de lupta fara mari alte realizari sau ocazii la poarta.De neinteles nesiguranta din defensiva visinie . S-au schimbat multe la Rapid , numai arata jocul sigur si pragmatic din primele etape , arata mai degraba ca o echipa condamndata prematur. Singurele actiuni interesante , au fost cele ale jandarmilor in peluza visinie .

Citeşte mai mult...
 
Dinamo - Rapid , Episodul 110 | Derby-ul orgoliilor in Sambata Mare. PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 11:37

Scor final , 2-0 pentru gazde dupa un meci muncit , insa un meci in care Rapid a pierdut pe propriile greseli !

 

Minutul 61 , Dinamo majoreaza diferenta dupa inca o gafa facuta de Cmovs si Bornescu..2-0 !

Pauza :1-0 Dinamo la pauza ,dupa un meci dominat copios de giulesteni . Daniel Niculae printr-o bara si Sapunaru , au marcat cele mai mari ocazii ale giulestenilor.

Minutul 1 : Pavel Cmovs impinge in propria poarta inexplicabil balonul , si Dinamo incepe practic cu 1-0 !

UPDATE :Echipele de start

Dinamo: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Filip - N. Grigore, Cristescu - Matei, M. Niculae, Grozav - Bilinksi
Rapid: Bornescu - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Garai, Gecov - D. Niculae, Coimbra, Ricardo Alves - Benson

Dinamo - Rapid , al doilea cel mai longeviv derby al Ligii 1, un derby ce naste pasiuni , orgolii nemarginite.

Cea mai mare diferenţă de scor: 17 septembrie 1988, Dinamo-Rapid 6-0 (Cămătaru dublă, Mateuţ, Rednic, Andone, Vaişcovici);

Cea mai clară victorie Rapid, aprilie 2000: Rapid-Dinamo 4-0 (Lupu, Iencsi, Sergiu Radu dublă).

Doar 9 din cele 109 meciuri s-au încheiat fără gol.

Ultima victorie reuşită de giuleşteni pe terenul dinamoviştilor s-a înregistrat pe 11 noiembrie 2007, scor 2-0, marcatori fiind Cesinha şi Mazilu.

 

Dinamo , se afla inaintea partidei pe pozitia a 6-a a clasamentului , sperand la o victorie care sa o apropie de un loc fruntas , in timp ce Rapidul este pe pozitia a 15-a inaintea partidei , incercand sa adune cat mai multe puncte in lupta pentru salvarea de la retrogadare. Ambele echipe se afla intr-o situatie delicata , scaunele ambilor tehnicieni , Flavius Stoican si Cristi Pustai clatinandu-se inaintea partidei .  De altfel , suporterii "cainilor" au anuntat ca boicoteaza partida in semn de protest fata de rezultatele recente ale favoritilor lor. De cealalta parte , Giulestenii au primit 2709 ,anuntandu-se din nou la fel de galagiosi ca la meciul din Ghencea.

 

In partida din tur , Dinamo a reusit sa se impuna lejer , intr-un meci controlat in ansamblu cu scorul de 3-0.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 292 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport