Total Media News

Stiri - Sport
Daniel Pancu îşi anunţă plecarea: "Începe o nouă eră, nu mai am loc la Rapid" PDF Imprimare Email
Fotbal
Vineri, 25 Mai 2012 07:25

Daniel Pancu (34 de ani) şi-a anunţat cu lacrimi în ochi retragerea de la clubul din Giuleşti şi are un mesaj către Copos: "Îl rog să aibă grijă de această echipă!"

                                

- Pancone, a fost ultimul tău meci la Rapid?
- Aşa cred! După cum am zis, în proporţie de 99,99 la sută, cariera mea în Grant s-a încheiat. Regret că n-am reuşit să fac mai multe, deşi mi-am dorit din tot sufletul! Mereu mi-am imaginat că ultima mea partidă în tricoul vişiniu va fi în Giuleşti şi va fi o victorie. Din păcate, n-am avut parte de o astfel de retragere. Sînt trist, începe un nou capitol în viaţa mea, dar voi rămîne toată viaţa rapidist adevărat.

Citeşte mai mult...
 
Căminul de gheaţă » Cum arată sala în care Bute îşi va pune centura în joc în meciul cu Froch PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Vineri, 25 Mai 2012 07:17

       În locul ringului este gheaţă. Aici, unde sîmbătă spre duminică noapte, la 2 ora României, atmosfera va fi îngrozitor de încinsă, acum e gheaţă. Dar organizatorii n-au emoţii.

            "Durează 8 ore să o topim şi să montăm ringul", spun ei.

                            

La cîteva străzi distanţă, Lucian a ieşit cu prietenii la o bere. Ei beau bere. El mai are 36 de ore ca să dea jos cele două kilograme în plus, o sarcină pe care o va îndeplini probabil fără emoţii.

Citeşte mai mult...
 
Rapid si Dinamo, DESFIINTATE inaintea finalei de Cupa! "Nici Dinamo, nici Rapid nu stiu sa atace! PDF Imprimare Email
Fotbal
Miercuri, 23 Mai 2012 08:38

Rapid si Dinamo, DESFIINTATE inaintea finalei de Cupa! "Nici Dinamo, nici Rapid nu stiu sa atace! Poate sa ne ajute Dumnezeu sa pice vreun gol aiurea!"

                             

Fost antrenor atat la Rapid, cat si la Dinamo, Mircea Rednic este sigur ca finala Cupei Romaniei, care va fi in aceasta seara in direct la pro TV, de la ora 21.00, nu va fi un spectatol.

Citeşte mai mult...
 
Transylvania Horse Show 18 - 20 Mai 2012 PDF Imprimare Email
Sport
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:32

Transylvania Horse Show consta in 2 competiții internaționale ecvestre și o serie de demonstrații și spectacole. CIC1*

                                              
Cӑlӑreți profesioniști  vor concura la Probӑ Completӑ, disciplinӑ compusӑ din probe de dresaj, cross-country și concurs de sӑrituri peste obstacole, ȋn cadrul competiției CIC 1*, eveniment organizat ȋmpreunӑ cu FEI (Federația Ecvestrӑ Internaționalӑ) și FER (Federația Ecvestrӑ Romȃnӑ). Premiile din cadrul competiției ȋnsumeazӑ 4000 EUR.


Citeşte mai mult...
 
ONV LAW infiinteaza un departament de drept sportiv PDF Imprimare Email
Sport
Vineri, 18 Mai 2012 15:51

 

Societatea de avocati ONV LAW anunta deschiderea unui departament de drept sportiv, sub directa coordonare a avocatului partener Bazil Oglinda.

                                       

 

Departamentul nou-infiintat poate reprezenta atat interesele cluburilor, cat si pe cele ale sportivilor de la diverse discipline de specialitate. ONV LAW  a acordat asistenta juridica pentru infiintarea Federatiei Romane de Triatlon, dar si a Asociatiei Romane de Triatlon.

 

Ultimul contract de reprezentare semnat de ONV LAW a fost cu fotbalistul portughez Nuno Claro Simôes Coimbra, portar la CFR Cluj.

Societatea isi propune ca, in primul an de activitate, consultanta in drept sportiv sa-i majoreze cu minimum 10% cifra de afaceri anuala.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 299 din 313

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport