Total Media News

Stiri - Sport
Marian Rada : " Trebuie sa scoatem maximum din ultimele 2 jocuri." PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 28 Noiembrie 2014 11:54

   

                                              

     Astazi , a avut loc   la  Pro Rapid  conferinta de presa a Rapidului , premergatoare meciului cu CFR Cluj.

 

      La  conferinta  de  presa  a  luat  parte  :Marian Rada , tehnicianul echipei.

      Marian Rada   : " Speram sa mai scoatem ce putem din aceste doua meciuri , sa iesim cu fruntea sus din aceasta situatie dificila in care ne aflam in clasament sa intram putin mai linistiti in pauza de iarna . Trebuie sa ne luptam sa obtinem puncte . E important ca tinerii , sa aiba din iarna alaturi de ei nume precum Sapunaru , Maftei , Lazar , s.a.m.d . Speram sa avem si aportul cat mai mare al fanilor in tribune la ultimul meci acasa din acest an calendaristic . Daca am vedea un numar mai mare in tribuna , probabil ca si echipa ar avea un alt joc .

"Din inceputul lui 2015 , stadionul va intra in renovare , si ramane de vazut unde vom juca in retur . Probabil , pe National Arena va fi bataie , avand in vedere ca si Dinamo si Steaua , vor avea arenele in renovare. Speram sa gasim o solutie , astfel incat suporterii sa vina in numar mare din retur ."

"Privind lotul , am 20 de jucatori de camp si 3 portari . Antrenamentele si jocurile , au decurs mult mai bine , decat in perioada in care ne am trezit cu 35 de jucatori la un antrenament . Toti trebuie sa dea maxim pe teren , iar apoi, va fi facuta o evaluare si vom vedea cine ramane , si cine paraseste echipa".

Privind programul echipei din anul 2015 , antrenorul Rapidului a declarat :" Avem reunirea pe 12 ianuarie , vizita medicala pe 15 ianuarie , apoi vom efectua 2 cantonamente in strainatate ."

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sala Multifunctionala - Lia Manoliu -- proiect PDF Imprimare
Sport
Joi, 27 Noiembrie 2014 13:48

 

                                

     Sala Multifunctionala – pentru care Guvernul a emis o hotarare pentru trecerea terenului in proprietatea Municipalitatii si suporta 50 de milioane de euro din investitia totala, care se va situa in jurul a 60 milioane de euro.
     Suntem la finalul procedurii de atribuire, lucrarile vor incepe anul acesta (daca vremea o va permite) si speram ca intr-un an si jumatate sa fie finalizate. Este adevarat ca procedurile au inceput in urma cu 8 luni, insa am avut toata deschiderea pentru transparenta si tratament egal pentru toti competitorii, respectand cu strictete legile care ne guverneaza.
     Interesul principal in realizarea acestui proiect consta in organizarea de competitii europene si mondiale pentru diferite discipline sportive. Sala va avea o capacitate de 12.000 de locuri pe scaune, dintre care 2000 de locuri VIP. De asemenea, se vor adauga 500 de locuri noi de parcare, la infrastructura deja existenta.

 

Citeşte mai mult...
 
Complexul Sportiv National Lia Manoliu - proiecte PDF Imprimare
Sport
Joi, 27 Noiembrie 2014 12:38

                

         Patinoarul,

           care la cererea noastra a fost transferat de Guvern catre Municipalitate.


       Constructia veche, nefunctionala in ultimii doi ani, va fi demolata si se va edifica o constructie noua.
Dupa 6 luni de la deschiderea licitatiei, si acest proiect se afla la sfarsitul procedurii de selectie a constructorului, urmand sa inceapa lucrarile pana la sfarsitul anului 2014 (daca vremea o va permite).
Investitia preconizata este de aproximativ 23 milioane euro.
       Proiectul in sine raspunde unei necesitati stringente a Bucurestiului, din cauza ca astazi orasul nostru nu dispune de nici un fel de baza de antrenament si concurs pentru sporturi pe gheata.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Percheziţii la administratori ai FC Petrolul, suspectaţi de evaziune de 15,4 milioane de euro PDF Imprimare
Sport
Marţi, 25 Noiembrie 2014 20:06

    Directorul general al clubului şi fraţii Capră, principalii acţionari, ridicaţi de DIICOT

                                          

 

   Procurorii DIICOT fac, marţi, 25 de percheziţii la membrii unei grupări suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro, în acest dosar fiind vizaţi şi administratori ai FC Petrolul, cei care ar fi iniţiat această grupare infracţională.

   Directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Marius Bucuroiu, şi fraţii Daniel şi Nicole Capră, toţi trei acţionari ai clubului, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT Ploieşti şi duşi la audieri, în dosarul privind gruparea suspectată de evaziune, cu prejudiciu de 15 milioane de euro.

   Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti i-au ridicat, marţi, pe principalii acţionari ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi pe directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deţine de asemenea acţiuni în club, la ora transmiterii acestei ştiri ei fiind audiaţi la sediul DIICOT Ploieşti.

   Şeful DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cei trei au calitatea de suspecţi în acest dosar, fiind acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citeşte mai mult...
 
CSU Craiova - Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 24 Noiembrie 2014 20:12

   Echipele  de  start:

                            

Final       2:0

    - a  marcat Bawab  ptr. CSU  in  min  93

La  pauza   1:0

     -  a  marcat  Brandan  ptr. CSU  in  min.  43.

"După mai bine de trei ani de pauză, duelurile din Liga 1 dintre cluburile craiovene şi cele bucureştene revin în Bănie, prima confruntare aducând Rapidul pe "bâtrânul" Oblemenco. 

Istoria disputelor dintre cele două oraşe a început în 1940, atunci când Sportul, Venus, Unirea Tricolor şi Rapid au întâlnit FC Craiova, echipă înfiinţată în acelaşi an prin fuziunea a două formaţii locale, Rovine Griviţa şi Craiu Iovan. Experienţa formaţiilor de pe Dâmboviţa şi-a spus cuvântul, acestea izbutind 7 victorii şi o remiză contra grupării oltene în 1940/41. Două din cele 7 succese au fost bifate de giuleşteni, 5-0 la Bucureşti şi 2-1 la Craiova, 4 din cele 7 goluri izbutite de "vişinii" purtând semnătura golgheterului Ionică Bogdan.  "--  LPF

 

    Ultimul  meci  oficial  disputat  pe stadionul  Ion Oblemenco , inainte de  a  fi  demolat  si  construit  un  nou  stadion.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 320 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport