Total Media News

Stiri - Sport
Marii sportivi îl întreabă pe Iohannis: România sportului bine făcut ? PDF Imprimare
Sport
Vineri, 21 Noiembrie 2014 17:34

                      


     Iohannis a răspuns "Da" la invitaţia Simonei Halep de a cânta imnul împreună

   Joi, preşedintele ales a răspuns prompt şi elegant la prima întrebare din campania ProSport, în fapt o sesiune intensivă de întrebări ale sportivilor adresate lui Klaus Iohannis.

Provocat de omul numărul unu în sportul românesc, Simona Halep, să cânte “Deşteaptă-te române!” împreună cu fetele din echipa naţională de Fed Cup, pe 7 februarie 2015, la Galaţi, la meciul cu Spania,                

  Iohannis a postat la doar două ore distanţă pe pagina sa de Facebook: “Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep   pentru încredere şi pentru întrebare.

Răspunsul meu este: Da, se poate! :)”.

Cu un smiley în coadă, despre care George Perj, unul dintre cei care au comentat postul preşedintelui, spune că “face totul.Dă dovadă că este un om în spatele ecranului şi nu un robot”.  

 

Citeşte mai mult...
 
Bianca Pascu ne reprezinta la etapa de Cupă Mondială de sabie feminin seniori PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 20 Noiembrie 2014 17:05

                                       

   Orașul francez Orleans găzduiește la finalul acestei săptămâni, în perioada 21-23 noiembrie, a doua etapă de Cupă Mondială la sabie feminin seniori din sezonul 2014-2015.
   România va fi reprezentată de o singură sportivă la această întrecere. Bianca Pascu, sabreră legitimată la CS Dinamo, a plecat în această dimineață spre Orleans, iar vineri, 21 noiembrie, va intra în calificări începând cu ora 14:00, ora României.
   Vineri și sâmbătă, 21 și 22 noiembrie, este programată întrecerea individuală, iar duminică are loc proba pe echipe.


     Succes  Bianca  Pascu  !!

 

Citeşte mai mult...
 
Marele ROMAN Ion Ţiriac a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UNEFS PDF Imprimare
Sport
Joi, 20 Noiembrie 2014 16:03

                         


    Fostul tenismen Ion Ţiriac a primit, joi, în cadrul unei ceremonii organizate în Sala de Marmură a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (UNEFS) din Bucureşti, titlul de Doctor Honoris Causa al instituţiei.

    În cadrul ceremoniei, Ion Ţiriac a fost nevoit să depună un jurământ prin care să păstreze şi să apere onoarea instituţiei, dar şi a membrilor ei.

    "Faptul că mi s-a acordat această onoare, pe care probabil o merit sau nu, mă face responsabil. Am făcut această facultate. Acest titlu mi-a fost acordat de oamenii care au urmat după mine. Îmi aduc aminte cu mare stimă şi plăcere de zilele mele când eram student şi trebuia să urc aproape 100 de scări ca să facem orele de atletism", a spus Ţiriac, după ce a primit titlul de doctor al UNEFS.

    La eveniment au participat, printre alţii, Ivan Patzaichin, Sandra Izbaşa, Camelia Potec, Ilie Năstase, Răzvan Florea, Cristina Vărzaru, Dumitru Hărădău, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, George Cosac, George Boroi, Carmen Tocală, Gabriela Szabo, Neculai Onţanu, Nadia Comăneci, Valeriu Zgonea, Valeriu Argăseală, Monica Roşu, Bogdan Stelea, Elisabeta Lipă, Ştefan Birtalan, Octavian Bellu, Andreea Răducan şi Doina Melinte.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Delegatia României la FOTE 2015 va fi formata din 24 de sportivi PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 20:04

                  

  

       

   Doar 67 de zile au ramas pana la startul celei de a XII-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitie rezervata sportivilor cu varste intre 14 si 18 ani, care va fi gazduita in premiera de doua regiuni din tari diferite - Vorarlberg (Austria) si Liechtenstein.

     Comitetele Nationale Olimpice (CNO) din Austria si Liechtenstein, care au colaborat la organizarea competitiei programata a avea loc in perioada 25-30 ianuarie 2015 unde sunt asteptati peste 850 de sportivi din 45 tari europene, vor avea o misiune deloc usoara: sa se ridice la nivelul FOTE Brasov 2013, considerat de forurile internationale de specialitate cel mai bine organizat Festival de pana acum.

    O particularitate a editiei de anul viitor a FOTE Vorarlberg-Liechtenstein consta in faptul ca nu va exista un Sat Olimpic, cazarea participantilor urmand a fi asigurata in 32 de hoteluri (790 de camere si 1850 de paturi) localizate in statiunile Schruns, Tschagguns si in imprejurimile acestora. Cele mai multe locuri de cazare au fost rezervate in Schruns si Tscagguns (noua hoteluri), dar participantii vor mai locui in St. Gallenkirch (sapte hoteluri), Gaschurn (patru hoteluri), si in cate trei hoteluri din Gantschier&Vandans, Silbertal si Partenen.

 

Citeşte mai mult...
 
UEFA a prezentat mascota EURO 2016 PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 08:00

            
   

 

     Va fi Driblou, Goalix sau Super Victor?
     Oficial UEFA EURO 2016 a prezentat  mascota  la Stade Vélodrome din Marsilia, înainte de al Franței amical împotriva Suediei - acum este momentul sa ii  dea  un  nume  mascotei .
    Jumătate copil, jumătate super-erou, mascota este un personaj curios, plin de duh care va încuraja fanii din întreaga lume pentru a sărbători "arta fotbalului"

   Interesant  este   faptul  ca  deocamdata  mascota  nu  are  un  nume  si  va  fi  ales  din  propunerile  oamenilor  prin  vot  :--http://en.mascot.uefa.com/

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 322 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport