Total Media News

Stiri - Sport
Rapid - Ceahlaul PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 10 Noiembrie 2014 17:23

Astazi , are loc ultimul meci din etapa cu numarul 14 , pe stadionul Giulesti , intre Rapid si Ceahlaul Piatra Neamt . Ambele echipe sunt presate de locul din clasament si au nevoie urgenta de puncte.

 La ora partidei , vremea este placuta pentru aceasta data , insa nu se asteapta foarte multi oameni in tribunele stadionului.

 

                              :            

 

Min  22  GOL  Rapid  - Madalin Martin
pauza....
La  Rapid  intra :  - Rui Miguel   in  locul  lui Calin
                               -  Ciolacu    intra in  locul  lui  Rosu
Min  93  Gol  Ceahlaul   - Catalin Stefanescu

                              Scor  final  1:1

Citeşte mai mult...
 
India are un ministru pentru Yoga PDF Imprimare
Sport
Luni, 10 Noiembrie 2014 16:45

Decizia de a numi un politician care să se ocupe de promovarea acestei practici, dar şi a medicinei tradiţionale îi aparţine premierului de la New Delhi.

Demnitarul este pasionat de yoga şi, în discursul susţinut în faţa Adunării Generale a Naţiunilor Unite, a cerut chiar declararea unei Zile Internaţionale a Yoga.

Modi, care este strict vegetarian și adept fervent al yoga pe care o practică zilnic, a desemnat duminică seară un ministru însărcinat cu practicile tradiționale precum ayurveda, yoga și homeopatie.

Liderul indian naționalist a cerut în septembrie Națiunilor Unite să aibă în vedere declararea unei zile mondiale a yoga, iar în timpul întâlnirii cu președintele Barack Obama cu prilejul vizitei sale în SUA a lăudat meritele acestei discipline indiene tradiționale.

 

Citeşte mai mult...
 
Romania va avea o echipa în F1 ? PDF Imprimare
Automobilism international
Luni, 10 Noiembrie 2014 13:34
  •                   
  • Sursă ProSport: "Victor Ponta e în spatele intrării Forza Rossa în Formula 1"
  • Bani publici sau investiţie privată? Marea dilemă din finanţarea proiectului Forza Rossa
  • Mâna dreaptă a lui Ponta a discutat cu şefii FIA despre intrarea în Formula 1
  • Şeful F1, Bernie Ecclestone, vrea extinderea spre est. De echipa românească se va ocupa omul său, Colin Kolles
  • Cum se fac ingineriile financiare din Formula 1, sport condus de un bătrân care susţine nonşalant că sistemul său e o Mafie
  • Kolles e acuzat că a cumpărat echipa Caterham pe care a băgat-o in insolvenţă pentru a obţine piese ieftine pentru Forza Rossa
  • Omul de încredere al lui Kolles la Caterham este fostul fotbalist de la Steaua, Cojocar, transformat peste noapte din îngrijitor în director
  • Dezvăluirile ProSport despre insolvenţa de la Caterham au fost preluate de cele mai importante reviste şi bloguri de auto-moto din lume
  • În afară de Caterham, Kolles mai are trei planuri de rezervă: Marussia, Sauber şi Force India. Marussia, echipă desfiinţată, e varianta cea mai ieftină
  • Proiectul Forza Rossa este condus de un holding cu sediul într-o căsuţă poştală din Cipru
  • Forza Rossa trebuie să plătească taxa de înscriere până pe 30 noiembrie. De ce are nevoie proiectul de Ponta preşedinte.
  • Care sunt firmele pe care Ponta le-ar putea îndrepta spre Formula 1
  • Răspunsurile lui Bănicioiu şi Ponta la întrebările ProSport

“Noi nu suntem un fel de Mafie, noi suntem Mafia”

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Rapid - Ceahlaul PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 09 Noiembrie 2014 11:31

                 Urmatoarea partida a Rapidului este cea cu Ceahlaul de pe Giulesti , de luni seara.

                    

La conferinta de presa a Rapidului a participat ,antrenorul echipei ,Marian Rada, George Stanca si Mircea Bornescu.

 

Marian Rada : "Dupa ce ca situatia este dificila. Avem 3 suspendari , Mera , Dica si Vasile . De asemenea , accidentati , Doman si Boukaka .Am vrut sa renunt in aceasta saptamana , dar voi ramane pana la iarna , cand vor surveni schimbari in organigrama si stafful clubului.Am dorit sa fortez aceasta inlocuire."



Mircea Bornescu : " E adevarat , ne-au intrat banii , speram sa castigam meciul cu Ceahlaul doarece e crucial pentru noi si viitorul nostru.Cred ca este vorba de un blocaj psihic , si in special o criza in atac , trebuie sa fim mai concentrati in fata portii.La fiecare meci am avut ocazii , si nu am putut marca."

"Orice suporter din lume e nemultumit cand echipa nu marcheaza. Am avut o discutie civilizata cu suporterii , in care ne-au spus asteparile lor. Stiam ca va fi greu , insa speram ca lucrurile vor sta mai bine in clasament ,insa niciodata nu mi va parea rau ca am semnat cu Rapid.Orice sprijin ne-ar fi de folos , in special , un om experimentat ca Dinu Gheorghe.

Marian Rada : " Jucatorii au fost adusi tarziu , buba e inca din vara , si perioada de transferuri si pregatire."

Mircea Bornescu : " Cuvantul , ca Rapid sa retrogadeze pe teren , nu trebuie sa existe la Rapid ."

Citeşte mai mult...
 
Cit timp ar trebui sa nu activeze un sportiv dupa un KO ? PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 23:30
Posted By dr. Alexandru Amarfei On Wednesday, December 15th 2010 In Articole, Medicale |  | 

Sporturile de contact produc o imprejurare speciala: daca in multe alte discipline sportive exista accidentari prin traumatism, doar in disciplinele de lupta obtinerea unui „knockout”, sau a unei incapacitari (si) prin traumatism cranian, este tinta competitiei. Desi sunt sporturi vechi, unele existand chiar dinaintea termenului „sport”, ideea de a face din KO tinta competitiei ramane socanta, astfel incat exista destui medici care, datorita propriilor perceptii asupra problemei, cer interzicerea oricaror sporturi unde este permisa si cautata obtinerea knockout-ului.

La o examinare mai riguroasa, descoperim cu usurinta ca nu exista un consens asupra a ceea ce reprezinta un KO prin lovitura la cap, nici informatii suficiente despre mecanismele prin care se produce. Nu exista, de asemenea, nici consens asupra conduitelor medicale de urmat in cazul unui KO prin traumatism cranian. Voi incerca in cele ce urmeaza sa expun problemele, pe cat posibil debarasate de jargonul medical prea complex.

KO si TKO – definitii arbitrare

In majoritatea cazurilor, subiectivismului in aprecierea situatiei provine din nevoia arbitrului de a lua decizii rapide. Traumatismele craniene genereaza cele mai multe interpretari posibil subiective.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 325 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport