Total Media News

Stiri - Sport
TAS şi-a dat acordul: “Judecăm în regim de urgenţă. Decizia, pe 30 iunie!” PDF Imprimare
Sport
Duminică, 15 Iunie 2014 15:36

        Rapid nu a primit licenţa de Liga 1 din partea FRF

Dacă anul trecut, Tribunalul de la Lausanne a fost cel care i-a scos din Liga 1, după litigiul cu Concordia Chiajna, oficialii Rapidului speră că arbitrii se vor “revanşa” şi vor desfiinţa decizia Comisiei de Apel de licenţiere a FRF prin care nu li s-a acordat licenţa pentru prima ligă!

                                 

    TAS şi-a dat acordul: “Judecăm în regim de urgenţă. Decizia, pe 30 iunie!”

    Prima veste bună primită de giuleşteni a fost aceea că TAS a fost de acord cu judecarea speţei în regim de urgenţă, pînă la sfîrşitul lunii iunie! Solicitarea Rapidului a fost admisă de cei ce împart dreptatea în sportul mondial, după ce inclusiv FRF şi-a dat acordul cu privire la acest aspect, susţin surse din Giuleşti:                   

     “Audierile vor avea loc în jur de 23-24 iunie, urmînd ca pînă pe 1 iulie să se dea verdictul”

        Arbitrii TAS care au  dat dreptate lui U Cluj vor judeca cazul Rapid

Citeşte mai mult...
 
Alexandrion Group a devenit Partenerul Oficial al echipei de handbal Steaua București PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 14 Iunie 2014 19:08

    Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” Bucuresti si Fundatia Alexandrion Group au semnat un parteneriat, pe o perioada de 5 ani, pentru sustinerea echipei militare de handbal.

                                          

   Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa desfasurata aseara la Palatul Cercului Militar National, la care au participat presedintele CSA Steaua George Boroi, presedintele Fundatiei Alexandrion Group Nawaf Salameh si presedintele de onoare al sectiei de handbal Steaua, generalul Mihail Ozunu.

   “Este o zi importanta in viata handbalului stelist, care poate insemna un moment pe care il asteptam cu totii - relansarea celei mai titrate echipe din handbalul romanesc. Cu Fundatia Alexandrion Group alaturi, avem acum toate atuurile necesare pentru constructia pe care ne-o dorim, a declarat in deschiderea conferintei George Boroi, presedintele CSA Steaua Bucuresti.  Impreuna cu partenerii nostri vom atrage si alte companii importante, care sa se alature acestui proiect si sa participe la obiectivul general de formare a unei echipe campioane”.

Citeşte mai mult...
 
Schumacher a fost mutat de la terapie intensivă într-o secţie de recuperare PDF Imprimare
Automobilism international
Vineri, 13 Iunie 2014 17:58

    Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi în urmă cu cinci luni şi jumătate, a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare, a declarat purtătoarea de cuvânt a germanului, Sabine Kehm, conform Marca.

                  

   Marca notează că Sabine Kehm a făcut această declaraţie pentru publicaţia Bunte.

   "Asta înseamnă că Schumacher, în vârstă de 45 de ani, este în afara pericolului. Totuşi, nivelul progresului înregistrat de când medicii anunţau, acum patru luni, că începe procedura de revenire progresivă din coma indusă artificial, stârneşte întrebări", menţionează cotidianul spaniol.

Citeşte mai mult...
 
Campionatului National de oina fete – junioare III, II si I. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Vineri, 13 Iunie 2014 08:29
    Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria si Consiliul Local Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Consiliul Judetean Arges si Prefectura Judetului Arges, au organizat in perioada 06-08.06.2014, la Mioveni-jud.Arges, cea de a II-a editie a Campionatului National de oina fete – junioare III, II si I.
                      
    Competitiile s-au desfasurat  pe terenul  sintetic al Lieului Tehnologic de Masini, avand la start echipele  CS Dacia Mioveni 2012-Argeş, Biruinţa Gherăeşti -Neamţ,  Hoina Craiova-Dolj, CSM Progresul Băileşti-Dolj şi  Spicu Horia-Constanţa.
      Sedinta tehnica s-a desfasurat pentru prima data in aer liber, mai exact pe stadionul  cu gazon  din incinta liceului mai sus mentionat. Tot aici a avut loc si festivitatea de deschidere, festivitate la care au participat nenumarate personae importante din institutiile judetului Arges si anume: Ion Georgescu –primar Mioveni, Mihai Oprescu-prefect jud.Arges, Florin Tecau-presedinte Consiliul Judetean Arges, Nicolae Tudose-presedinte CS Mioveni 2012 si director Serviciul Edilitar pentru comunitate, Laurentiu Achimescu-director Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges, Aurel Costache-viceprimar Mioveni, Serban Valeca-senator, Simona Bucur Oprescu-deputat si nu in ultimul rand Dumitru Voiculescu-Director Executiv CS Mioveni 2012.
Citeşte mai mult...
 
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 12 Iunie 2014 13:24

                    Campionatul Mondial de Fotbal 2014 

este cea de-a 20-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, care va             avea loc în Brazilia între 12 iunie și 13 iulie 2014.

                                                   

      Aceasta va fi a doua oară când Brazilia găzduiește acest eveniment, prima ediție găzduită de această țară având loc în 1950. Brazilia va deveni cea de-a cincea țară care găzduiește pentru a doua oară Campionatul Mondial de Fotbal, după MexicItaliaFranța și Germania.

Va fi pentru prima dată când Campionatul Mondial este ținut înAmerica de Sud după Campionatul Mondial de Fotbal 1978 din Argentina, și a 5-a la general.

De asemenea este prima dată când două Campionate Mondiale consecutive sunt ținute în afara Europei și prima dată când două Campionate Mondiale consecutive sunt ținute în Emisfera sudică (Campionatul Mondial de Fotbal 2010 s-a desfășurat în Africa de Sud).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 357 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport