Total Media News

Stiri - Sport
"Regele" sare la gitul arbitrilor din Romania: "Trebuie sa ne lase sa jucam" PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 26 Martie 2014 16:02

Gică Hagi a răbufnit » "Regele" sare la gîtul arbitrilor din România:                  

                   "Trebuie să ne lase să jucăm"

                      

     Viitorul este într-o situaţie dificilă cu doar 10 etape înainte de finalul sezonului şi se află pe un loc retrogradabil în acest moment, poziţia a 17-a în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi este însă la un singur punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare, dar chiar şi aşa, "Regele" este foarte nemulţumit. Hagi a răbufnit în această seară la adresa arbitrajului pe care l-a avut Viitorul în ultimele etape:

"Arbitrii trebuie să ne lase să jucăm. Şi noi am jucat slab în unele meciuri, de exemplu la cel cu Gaz Metan cînd am pierdut clar.

 

Citeşte mai mult...
 
Moldovan, despre preluarea FC Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 25 Martie 2014 19:52

   Antrenorul Viorel Moldovan, care negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, a declarat, marţi, că va fi greu să se bazeze doar pe potenţa sa financiară pentru a ţine gruparea giuleşteană, dar a menţionat că are în spate oameni de afaceri dispuşi să investească sume importante.

                                      

 "Eu am o anumită potenţă financiară. Dar e greu să mă bazez pe ceea ce am eu când vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesită foarte mulţi bani, necesită o implicare totală din punct de vedere financiar. Dar am în spatele meu oameni potenţi, oameni capabili să clădească un club puternic", a spus Moldovan.

Tehnicianul a recunoscut că la începutul negocierilor cu actualul proprietar Adrian Zamfir credea că tranzacţia va fi mai uşor de realizat, însă a explicat că lucrurile sunt puţin mai complicate şi pentru că el insistă pentru realizarea unui audit financiar la club.

Citeşte mai mult...
 
Min. Tineretului şi Sportului le da cu flit iubitorilor de miscare: SPORTUL DE MASA, DOAR VORBE PDF Imprimare
Sport
Duminică, 23 Martie 2014 20:14
     Oficialii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă aproape în totalitate accesul sportivilor amatori pe pista de atletism, pe motiv că mai mulţi antrenori, mai ales tehnicieni aparţinând altor sporturi decât atletismul, au fost jenaţi de persoanele care trec pista fără să se asigure.
              
   Dintr-o dată, reprezentanţii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă accesul "amatorilor" pe pista de atletism de lângă Arena Naţională, doar la intervalele orare 7.00 - 8.00 şi 19.30 - 20.30. Motivul? Existenţa unui ordin al Ministerului Tineretului şi Sportului care a fost dat acum mai bine de 5 ani. Nu a fost respectat niciodată. Până luni! Mai mulţi alergători, chiar şi atleţi înscrişi în cluburi afiliate Federaţiei de Atletism, au fost opriţi de paznici să pătrundă pe pistă. Nu contează că a fost construită şi este administrată din bani publici sau că principala preocupare a MTS se vrea a fi sportul de masă. "Nu avem pe cine să punem acolo să urmărească pista. Ştiţi că, dacă păţeşte cineva ceva noi suntem traşi la răspundere? Am primit zeci de sesizări din partea antrenorilor care ne-au spus că sunt incomodaţi de persoanele care nu-s atente când traversează pista", ne-a spus directorul adjunct al complexului sportiv, Nicoleta Toma.
Citeşte mai mult...
 
Dolniceanu a câştigat etapa de Cupă Mondială de sabie de la Moscova PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 23 Martie 2014 16:24

   Sportivul Tiberiu Dolniceanu a câştigat, sâmbătă, etapa de Cupă Mondială de sabie seniori de la Moscova, fiind la primul succes de acest gen din carieră, informează frscrima.ro.

                                             

   Tiberiu Dolniceanu a trecut în turul I de japonezul Tomohiro Shimamura, scor 15-7. El s-a impus apoi, până în semifinale, în faţa sportivilor Gabriele Foschini (Italia, scor 15-7), Nicolas Rousset (Franţa, scor 15-10) şi Luigi Miracco (Italia, scor 15-12). În semifinale, Dolniceanu l-a învins pe germanul Matyas Szabo cu 15-14, iar în finală s-a impus în faţa sud-coreeanului Kim Jung Hwan, scor 15.10.

Pentru Dolniceanu este al doilea podium în patru etape de Cupă Mondială în 2014, după bronzul de la Madrid.

Ceilalţi sabreri români au terminat concursul de la Moscova pe următoarele poziţii: Alin Badea – locul 32, Dragoş Sîrbu – locul 38, Ciprian Gălăţanu – locul 50.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate WKF juniori-seniori PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 21 Martie 2014 21:31

                  In  zilele de    22- 23  martie  2014

                       Federatia  Romana  de  Karate 

                                        organizeaza  

      Campionatul  National de  Karate   juniori- seniori

                                  

  Competitia  va  avea loc   la  Sala  Polivalenta   din  Bucuresti

  Intrarea  : libera

Citeşte mai mult...
 


Pagina 374 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport