Total Media News

Stiri - Sport
MTS a decis să aloce o sumă mai mult decât dublă Federației Române de Culturism și Fitness PDF Imprimare Email
Sport
Marţi, 20 Februarie 2018 11:06

 

          

   "Din capitolul PRIETENI și "prieteni" ai Federației Române de Culturism și Fitness vă prezint astăzi primul episod al unui scurt serial, pe care am să îl numesc simplu "RECUNOAȘTEREA MUNCII".

Episodul 1: RECUNOAȘTEREA ACTIVITĂȚII FRCF DE CĂTRE MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI!

    Cu o mare satisfacție profesională, am primit astăzi comunicarea oficială a bugetului alocat de către Ministerul Tineretului și Sportului, Federației Române de Culturism și Fitness. Datorită eforturilor depuse de echipa FRCF și IMPLICIT a reușitei Campionatului Mondial de la Bistrița din noiembrie 2017, unde România a obținut nu mai puțin de 8 medalii (!!!), factorii de decizie din cadrul MTS-lui au decis să ne aloce o sumă mai mult decât dublă față de anii precedenți (ani în care sumele au crescut gradual față de momentul venirii mele la cârma federației). Context în care anul acesta, în premieră, Federația Română de Culturism și Fitness va achita INTEGRAL tuturor câștigătorilor categoriilor Campionatelor Naționale 2017 (care se află în forma fizică necesară!), participarea la Campionatul European care se va desfășura în perioada 3-7 mai 2018 la Santa Susana/Barcelona - Spania. Și nu numai... (Voi reveni cu mai multe detalii despre participarea la competițiile internaționale, în "episoadele" următoare.)

 

Citeşte mai mult...
 
FIS World Cup Ladies Rasnov PDF Imprimare Email
Sporturi de iarana
Joi, 15 Februarie 2018 16:04

 

      

 

    The Romanian Ski Biathlon Federation organizes for the 4th time a FIS World Cup event for Ladies in Rasnov.
   Just like in 2014, the best lady jumpers will arrive in Rasnov immediately after the Olympic Games. So don't miss the chance to meet the Olympic medalists from Pyeongchang 2018 !

   Intrarea publicului este liberă!
Primăria Oraşului Râşnov pune la dispoziţie autobuze speciale până la intrarea pe Valea Cărbunării.

 

 

Citeşte mai mult...
 
CUPA KRONSTADT la darts PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Sâmbătă, 03 Februarie 2018 16:48

                

       Urmatoarea cupa nationala de darts din circuitul FRD este CUPA KRONSTADT organizata de clubul Kronstadt din Brasov sub egida Federatiei Romane de Darts!

     Va invitam pe toti sa participati SAMBATA 10 FEBRUARIE 2018! Inscrierile se fac la fata locului, poate participa orice jucator (nu trebuie sa fie membru al unui club).

 

Citeşte mai mult...
 
Trofeele Alexandrion PDF Imprimare Email
Sport
Vineri, 02 Februarie 2018 15:14

 

          

    27 de sportivi de performanță au fost premiați aseară la cea de-a treia ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, organizată de Fundația Alexandrion. În prezența a peste 300 de invitați, au fost oferite premii pentru cei mai buni sportivi și echipe românești care au obținut rezultate excelente anul trecut.

    Ceremonia de premiere a avut loc la hotelul Radisson Blu, din București, și a fost transmisă în direct pe TVR HD. Pentru prima dată în istoria Trofeelor Alexandrion, în 2018, Fundația Alexandrion a oferit și patru premii dedicate tinerelor speranțe ale sportului românesc.

   Sportivi premiați

Câștigătorii Trofeelor Alexandrion:

 

Citeşte mai mult...
 
Echipa olimpica a Romaniei pentru PyeongChang 2018 a fost prezentata oficial PDF Imprimare Email
Sport
Joi, 01 Februarie 2018 00:09

 

                             

     Echipa Olimpica a Romaniei, care va participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang in perioada 9-25 februarie 2018, a fost prezentata oficial in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani,

     La eveniment au fost prezenti Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania, Kim Eun Joong, ambasadorul Coreei de Sud, Cosmin Butuza Secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului, George Boroi, secretar general al COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducatori ai cluburilor si federatiilor nationale sportive, precum si personalitati ale miscarii olimpice romanesti. Presedintele COSR s-a adresat celor prezenti in deschiderea ceremoniei de prezentare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 305

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport