Total Media News

Stiri - Sport
FC Barcelona şi HSV Hamburg vor juca finala Ligii Campionilor la handbal masculin PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 01 Iunie 2013 20:56

      În prima semifinală a zilei, FC Barcelona Intersport a eliminat formaţia KS Vive Targi Kilce, scor 28-23 (13-10), iar în cea de-a doua, HSV Hamburg a trecut de conaţionala THW Kiel, cu scorul de 39-33 (19-16).

 

      Premiile totale ale ediţiei 2012-2013 se ridică la 3.03 milioane de euro, din care 950.000 de euro sunt destinaţi doar primelor patru clasate, care participă la Turneul Final Four de la Koln.

Citeşte mai mult...
 
Marius Vizer a cistigat presedintia SportAccord PDF Imprimare
Sport
Vineri, 31 Mai 2013 09:55

       Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, a cîştigat preşedinţia SportAccord,informează Realitatea TV.

 

                        

    "Din 2017 vreau să organizez campionatele mondiale reunite în aceeaşi ţară, fără să fie necesare investiţii de infrastructură, logistică, aşa cum se face pentru sporturile olimpice, dar şi din resurse generate de un eveniment local. Vom finanţa federaţiile naţionale care se confruntă cu o serie de neajunsuri. Din bugetele atrase de Banca Internaţională a Sportului, Loteria Internaţională a Sportului un fond de investiţii. SportAccord este o organizaţie înfiinţată în 1967, la care au aderat atunci 26 de federaţii internaţionale şi actualmente un frup de 106 organizaţii internaţionale: 35 olimpice şi 71 deolimpice. SportAccord este o forţă reală a sportului mondial care de câteva decenii a fost ţinută într-o poziţie pasivă şi pe care vreau eu să o trezesc acum", a declarat Vizer, la Realitatea TV.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate FRK WKC -- Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00 PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 31 Mai 2013 07:48

     Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00, Sala Sporturilor din Brasov gazduieste Campionatul National de Karate FRK WKC pentru copii si cadeti, organizat de Federatia Romana de Karate WKC.


                              


   Peste 500 de sportivi, viitorul karate-ului national si international, sunt gata sa-si arate maiestria si sa lupte pentru primul loc al podiumului.

Citeşte mai mult...
 
F1 Barci cu motor - Qatar – Doha PDF Imprimare
Sport
Luni, 27 Mai 2013 10:38

           Chiappe prinde un fantastic loc secund

                         

    Pentru cel de-al zecelea Grand Prix F1 - Bărci cu motor din Qatar, pe 10 martie, în Doha, Philippe Chiappe a trebuit să facă faţă unei concurenţe serioase, în special cu revenirea la linia de start a dublului campion mondial    Sami Selio care şi-a revenit după accidentul grav suferit în octombrie anul trecut în China.

    Pilotul francez al echipei CTIC China, pentru care Motul asigură asistenţă tehnică, şi-a asigurat locul şase la cursa de probă, prima poziţie pe grila de start fiind ocupată de Ahmed Al Hameli, parcurgând 2 km din circuit cu o viteză medie de 160 km/h.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Chitu pe podium la World Masters Tyumen-Rusia PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 26 Mai 2013 18:01

        Andreea Chițu a cucerit medalia de bronz a categoriei - 52 kg. la World Masters Rusia, unul din cele mai prestigioase turnee mondiale.

                                             

     Medalia de aur a revenit Majilindei Kelmendi din Kosovo, iar argintul mongolezei Adiyasambuu Tsolmon.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 431 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport