Total Media News

Stiri - Sport
Campiontul Balcanic de Karate pentru copii,juniori,cadeti si U21 din Serbia incepe astazi PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 29 Martie 2013 10:48

     Astazi  incepe  la    Kragujevac - Serbia -  BALCANIADA  de  karate  pentru  copii, juniori , cadeti si Under 21 . 

                                

               Competitia  va  fi  una  " TARE  "      , si   are  loc  intr-o sala  superba  , SPORTS HALL "JEZERO", sala  ce  are  o  suprafata  de  concurs  de  25 x 52 metrii  si  o  inaltime  de 17  metrii.
Sala  este  prevazuta  cu  3570  de  locuri  pentru  spectatori  si  toate  facilitatile  moderne  ale unei sali  de  sport.

   La  aceasta  competitia  Romania  a  deplasat  un  lot  de  26  de  sportivi si  oficiali.

Citeşte mai mult...
 
Copos a platit datoriile pentru licenta si asteapta raspunsul lui Stoica PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 28 Martie 2013 20:27

    Acţionarul majoritar al FC Rapid , George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că negocierile cu omul de afaceri Gruia Stoica privind vânzarea clubului giuleştean nu au început până în acest moment.

                                      

   "Am văzut informaţii că am ajuns la un acord cu domnul Stoica, dar nu este adevărat. Deocamdată negocierile nu au început. I-am trimis prin e-mail situaţia clubului cu planul de reorganizare şi aşteptăm un răspuns de la dânsul. Probabil că şi dânsul aşteaptă Adunarea Generală a creditorilor unde urmează să se voteze planul de reorganizare, nu ştiu exact ", a afirmat acţionarul rapidist. George Copos a afirmat că Rapid a achitat toate datoriile pentru a primi licenţa.

 

Citeşte mai mult...
 
Djokovici, invins de un "batrinel" al tenisului PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 28 Martie 2013 09:25

        Sârbul a pierdut fără drept de apel în faţa neamţului Tommy Haas, în turul patru de la Miami.

                          

 

       Novak Djokovici, liderul ATP şi deţinătorul trofeului la Miami, nu a avut nicio reacţie în faţa germanului Haas, care s-a impus lejer, scor 6-2, 6-4.Este primul eşec al jucătorului belgrădean din ultimele 15 partide şi doar al doilea insucces al sezonului. "Am făcut cel mai prost meci din ultima vreme.

A fost frig, iar mingea nu a sărit atât de mult pe cât mi-aş fi dorit, iar acest lucru l-a ajutat pe Haas, el preferând aceste condiţii. Am făcut prea multe erori neforţate, iar un jucător excelent cum este Tommy a profitat de asta.

Citeşte mai mult...
 
Cupa de yachting McCann - Erickson PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 27 Martie 2013 13:17
          Cupa McCann - Erickson  va include 5 regatte care se vor desfasura intre Vama Veche  si Platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord,  Portul Tomis si Marina Limanu. Fiecare competitie va avea in medie un numar de 25  ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor  ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.  
                                   
        Potrivit organizatorilor, fiecare cursa va fi supravegheata de arbitri internationali.    “Este o mandrie pentru noi si in acelasi timp o onoare sa ne asociem cu alte doua  institutii prestigioase care au deja o istorie in organizarea competitiilor de  yachting din Romania si nu numai. Consideram ca aceasta asociere este mai mult decat  un parteneriat, este un pas important care va contribui la dezvoltarea si, implicit,  la consolidarea industriei locale de yachting,” a declarat Mihai Marcu, actionar Life Harbour.   
Citeşte mai mult...
 
Cu ei poate incepe constructia noii echipe a Craiovei PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 26 Martie 2013 15:52

     Balaci şi Ţicleanu au pus ochii pe foştii lideri ai Ligii a II-a! Cine ajunge în Bănie:

                                       

   După ce luni au fost instalaţi oficial în funcţiile de manager general, respectiv antrenor principal, Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu au început deja să caute jucători cu care să încerce promovarea în Liga I încă din sezonul viitor. Oltenii vor să aibă la dispoziţie un lot competitiv la începerea perioadei de pregătiri, astfel că s-au pus pe cercetat zona Olteniei, şi nu numai, în căutare de talente.

Grosul pe care se va baza staff-ul noii echipe a Craiovei poate veni însă din Bucureşti, de la Sportul Studenţesc, acolo unde 15 jucători au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce au reclamat restanţe salariale chiar şi de doi ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 439 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport