Total Media News

Stiri - Sport
Mihai Covaliu a participat la intalnirea cu managerii seniori ai Companiei de asigurari Groupama PDF Imprimare Email
Sport
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 14:49
     MIHAI COVALIU DESPRE JO TOKYO 2020: "Avem un palmares de aparat!"

                                  
   La invitatia Companiei de asigurari Groupama, unul din partenerii oficiali ai forului olimpic,
presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman,  Mihai Covaliu a participat la unul din cele  mai importante evenimente anuale ale companiei: intalnirea cu managerii seniori din toata  tara.
     Asiguratorii au dorit sa asculte sfaturile si sa afle povestea de viata a unuia din marii sportivi  ai Romaniei, ca sursa de inspiratie pentru performanta in cariera lor profesionala.
Ineditul evenimentului a constat in faptul ca presedintele COSR nu a sustinut un clasic discurs  motivational, ci a participat la un interviu condus de insusi CEO-ul Groupama Romania,
Francois Coste.
Citeşte mai mult...
 
Lotul FC Voluntari face un CANTONAMENT ÎN ITALIA PDF Imprimare Email
Fotbal
Sâmbătă, 06 Ianuarie 2018 19:02

 

                

 

  Lotul FC Voluntari s-a reunit în data de 5 ianuarie la Institutul Național de Medicină Sportivă. La vizita medicală au fost prezenți următorii jucători: Balauru, Petrariu, Gavrilaș, Ignat, Acsinte, Cazan, Balaur, Mitache, Răuță, Achim, Leasă, Gîsă, Trandafirescu, Pîrcălabu, Căpățînă, Marinescu, Ivanovici, Lazăr, Sînmărtean, Deac, Novac, Popadiuc, Cernat, Voicu, Bălan.

   În data de 10 ianuarie, ora 12.00, de pe aeroportul „Henri Coandă” echipa pregătită de antrenorul Claudiu Niculescu se va deplasa în Italia, la Bari pentru un stagiu de pregătire centralizată. În cantonamentul italian FC Voluntari va susține cinci partide amicale împotriva unor adversari care evoluează în Serie C: 16.01-US Lecce, 18/19.01-Fidelis Andria, 21.01-Bisceglie, 23.01-United Sly, 25.01-Matera. FC Voluntari va reveni în țară în data de 26 ianuarie.

 

Citeşte mai mult...
 
Eduard Torok şi Iulian Pitea au fost retraşi de pe lista de concurs PDF Imprimare Email
Sporturi de iarana
Vineri, 05 Ianuarie 2018 20:05


                


   " Eduard Török și Iulian Pâtea au vrut să participe în calificările etapelor de la Garmisch Partenkirchen (Germania) și Innsbruck (Austria) contând pentru Turneul celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile, însă au avut parte de o surpriză neplăcută.

Cei doi sportivi brașoveni au ajuns la Garmisch Partenkirchen cu o zi înainte de start, acolo aflând cu stupoare că înscrierile lor au fost anulate.

 

În urma a ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile cu sportivii brașoveni Eduard Török și Iulian Pâtea (vezi aici: Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR...;

Decizie DRASTICĂ luată de Eduard Török după ce i-a fost anulată înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline!!!...;

Cine e de vină?!;

UPDATE. Poziția FRSB în scandalul momentului, cazul „Pâtea-Török”. Puiu Gaspar: „Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta”), primul, care este student în Marea Britanie, ne-a contactat la redacție, explicându-ne ceea ce se întâmplă în cadrul lotului național de sărituri cu schiurile.
Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de floretă juniori 2018 PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Joi, 04 Ianuarie 2018 19:57

          

   Prima competiție oficială de scrimă din 2018 este Campionatul Național de floretă pentru juniori. Concursul are loc la Sala de Scrimă a CSA Steaua din București, în perioada 9-10 ianuarie, și se va desfășura la feminin și masculin, individual și pe echipe.
   Programul celor două zile de concurs este următorul:
MARȚI, 9 IANUARIE
ORA 9:00 - floretă juniori feminin individual;
ORA 14:00 - floretă juniori masculin individual;


Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 305

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport