Total Media News

Stiri - Sport
Academia Rapid publica raportul financiar pe primele șase luni de activitate PDF Imprimare Email
Fotbal
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:45

                                          

       Felicitari  Academia  Rapid !!

      "Așa cum am promis, venim azi în fața dumneavoastră cu un raport financiar pe primele șase luni de activitate, pentru o transparență totală față de suporterii noștri și față de susținătorii renașterii Rapidului.

     Am început acest proiect alături de oameni importanți din istoria Rapidului, împreună cu parteneri privați și cu susținerea necondiționată a Primăriei Sectorului 1, prin reprezentantul său, domnul Daniel Tudorache.

     În linii generale, cheltuielile înregistrate în activitatea Academiei Rapid au fost cu aproximativ 20% mai mari decât cele prognozate, creștere datorată atât cheltuielilor suplimentare cu pregătirea sportivilor (închirierea bazelor de antrenament, achiziționarea diverselor materiale sportive necesare în desfășurarea procesului de pregătire), cât și achiziționării produselor pentru Fan Shop, atât din țară, cât și de la sponsorul tehnic (14fourteen.com) și, în mai mică măsură, cheltuielilor mai mari decât bugetarea alocată inițial pentru plata pazei și ordinii în cadrul meciurilor oficiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid-Dinamo old boys PDF Imprimare Email
Fotbal
Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 21:48

 

                             -           

   În după amiaza zilei de 27 decembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Rapid se va desfășura meciul de old boys dintre rivalele tradiționale Rapid și Dinamo.

RAPID OLD BOYS
Florentin RĂDULESCU, Marian GRIGORE, Adrian MATEI, Florin MOTROC, Mugur BOLOHAN, Nicolae CONSTANTIN, Mihai IOSIF, Cezar ZANFIR, Daniel SAVA, Ionuț VOICU, Marius MĂLDĂRĂȘANU, Valentin BĂDOI, Fănel ȚÎRĂ, Rodin VOINEA, Vasile CACIUREAC, Daniel PANCU, Daniel NICULAE
Florică DRĂGHICI, Marian RADA (antrenori), Lucian IONESCU (manager)
DINAMO OLD BOYS
Florin PRUNEA, Dumitru MORARU, Marius IORGA, Liviu CIOBOTARIU, Adrian IORDACHE, Tom CRISTEA, Giani KIRIȚĂ, Dănuț LUPU, Marius NICOLAE, Daniel IFTODI, Marian IVAN, Gabriel RĂDUȚĂ, Ionuț BĂLAN, Laurențiu LICĂ, Mihai ANTAL, Marius TOPORAN, Adrian MIHĂESCU
Costel ORAC (antrenor), Florin CHERAN (președinte)
Citeşte mai mult...
 
Pancu și fanii le-au împărțit copilașilor de la mănăstirea Mărcuș cadouri PDF Imprimare Email
Sport
Joi, 21 Decembrie 2017 19:16

 

                            

    La inițiativa suporterilor rapidiști o delegație a fanilor condusă de Daniel Pancu s-a deplasat cu un autocar și mai multe mașini personale la mănăstirea Mărcuș, din județul Brașov. Acolo, 16 copii orfani aflați în grija măicuței Serafima i-au așteptat și colindat pe rapidiști.

    Pancu și fanii le-au împărțit copilașilor cadouri constând în alimente și electrocasnice menite să le facă sărbătorile fericite.
    În fiecare iarnă suporterii rapidiști au astfel de inițiative fiind memorabile momentele în care au mers cu colindul la foști jucători de glorie ai clubului giuleștean.

 

Citeşte mai mult...
 
„Campionii României în scoală, liceu și universitate” la Bucuresti PDF Imprimare Email
Sport
Joi, 21 Decembrie 2017 14:19
" Campion este acel om care nu  renunta  niciodata" - Ana  Maria Branza 
  
      

     Astazi  in cadrul   programului     ”Campionii României în școală, liceu și universitate”  ,program ce  are ca obiectiv creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului, elevii  si profesorii  de la  Liceul   Marin Preda din  Bucuresti  au  avut  prilejul  sa  afle  lucriri  interesante si inedite  despre  sport ,despre  scrima, despre  competitii  si  antrenamente, de  la  marea  campioana  Ana Maria Branza.

   Cei  circa  120  de  elevi  prezenti  la  eveniment   au  pus  intrebari   diverse   multiplei  campioana  Ana Maria  Branza, iar  la  terminarea  evenimentului  Ana   Maria  Branza  a  acordat  autografe.

 

  
                                  

Citeşte mai mult...
 
Astazi, Marian Dragulescu a fost prezent la Scoala nr. 162 PDF Imprimare Email
Sport
Marţi, 19 Decembrie 2017 19:09

 

      

 

   Astazi  in  cadrul  Programului  național ”Campionii României în școală ", Marian Dragulescu a fost prezent la Scoala nr. 162 din capitala. Acesta a vorbit celor aproximativ 300 elevi, a raspuns la intrebarile acestora, dar a tinut neaparat sa conduca o ora de educatie fizica in compania unei clase I, ceea ce demonstreaza ca este un mare campion cu un mare suflet.
   Multumita totodata unui colectiv profesoral extraordinar al scolii, sub bagheta domnului Dorin Stoican, un director devotat copiilor in primul rand si apoi al educatiei, dar mai ales al educatiei prin sport, marele nostru sportiv a fost primit cu multa dragoste in sala de sport.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 305

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport