Total Media News

Stiri - Sport
Toyota România și COSR: o nouă etapă în parteneriatul ptr. Jocurile Olimpice PDF Imprimare Email
Sport
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 14:46

 

       Toyota România pune la dispoziția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) o tranșă de 10 automobile dedicate susținerii mobilității sportivilor români aflați în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice, continuând colaborarea începută la finalul anului 2017. COSR a achiziționat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unități Proace Verso (mașini transport persoane 7+1 locuri). Prin această acțiune, Toyota România își înnoiește, astfel, promisiunea de a asigura cele mai bune soluții de mobilitate pentru Jocurile Olimpice.

                   Fotografia postată de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

  Mașinile vor fi puse de către COSR la dispoziția unui număr de 10 federații nominalizate și care pregătesc sportivi în vederea unei participări de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. Federațiile implicate în acest proiect sunt Federația Română de Canotaj, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Română de Lupte, Federația Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federația Română de Judo și Federația Română de Gimnastică, federații reprezentate de medaliați olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului românesc de-a lungul timpului și care reprezintă exemple de urmat pentru generațiile următoare de sportivi.

 

Citeşte mai mult...
 
Presedintele C.O.S.R. Mihai Covaliu a vorbit despre diplomatia prin sport PDF Imprimare Email
Sport
Luni, 19 Noiembrie 2018 18:26
  

     Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu a vorbit despre diplomatia prin sport, in cadrului celei de a treia editii a Bussines Diplomacy Conference, organizata la Bucuresti de Diplomacy 360. Seful Miscarii Olimpice din Romania a pus accent pe rolul sportului in relatiile dintre oameni si dintre state.

    Mihai Covaliu a descris cum sportul, mai exact Campionatul Mondial de rugby din 1995 din Africa de Sud, a calmat tensiunile rasiale din societate. Sportul a stat, de asemenea, la baza colaborarii dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord, care in ciuda situatiei politice care le separa, au defilat impreuna la festivitatile de inchidere si deschidere ale JO de iarna din 2018 de la PyongChang si au avut o reprezentativa comuna in intrecerea feminina de hochei pe gheata de la JO.
                   
         Presedintele COSR a incheiat invitandu-i pe cei prezenti la un stil de viata activ, in care sportul sa joace un rol important.
Citeşte mai mult...
 
CAMPIONAT NAȚIONAL - ELITE, U15 - Badminton PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Vineri, 16 Noiembrie 2018 11:38

           CAMPIONAT NAȚIONAL - ELITE, U15
                         Timişoara, 16 - 18 noiembrie 2018

 

Fotografia postată de Federația Română de Badminton.

 

    În sala UVT din Timişoara s-a dat startul ultimului Campionat Național al acestui an competițional, cel al categoriilor Elite si U15.

    Succes, tuturor, participanți sau organizatori !

 

Citeşte mai mult...
 
„Învață să joci hochei”, Cupa Iernii. PDF Imprimare Email
Sporturi de iarana
Joi, 15 Noiembrie 2018 12:48

  

                        Fotografia postată de Federatia Romana de Hochei pe Gheata - FRHG.
     Federația Română de Hochei pe Gheață organizează, în cadrul programului „Învață să joci hochei”, Cupa Iernii. Turneul are loc în zilele de 17 și 18 noiembrie a.c., pe patinoarul Telekom Arena Ion Țiriac și se adresează micilor hocheiști de la categoriile de vârstă U6, U8 și U10.

     Programul:
Sâmbătă, 17 noiembrie de la ora 13:00 încep meciurile copiilor de U6 și U8
Duminică, 18 noiembriede la ora 13:00 încep meciurile copiilor de U10


    Vă așteptăm să petrecem câteva ore de sportivitate noi toți, împreună: copii, antrenori, oficiali, părinți, bunici, prieteni ...

 

Citeşte mai mult...
 
Joint statement of the IOC and the Spanish Olympic Committee PDF Imprimare Email
Sport
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:23
  The International Olympic Committee (IOC) and the Spanish Olympic Committee (COE) wish to publicly express their deepest satisfaction with the decision taken today by the Spanish Government regarding the participation of Kosovan athletes in international competitions to be held in Spain.

                                               International Olympic Committee Logo

   Through this decision, communicated today by the Minister for Foreign Affairs, the European Union and Cooperation, Mr Josep Borrell, the Spanish Government will provide the Kosovan sports delegations competing in Spain with the relevant visa and will authorise them to use their own national symbols, anthem and flag, in accordance with Olympic protocol.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 334

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport