Total Media News

Stiri - Sport
Cum vor fi finanţate federaţiille sportive in 2024 PDF Imprimare
Sport
Vineri, 22 Decembrie 2023 09:15

                       Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024

   Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024

 

Monitorul Oficial Partea I nr. 1156

 Anexa nr. 1 – Programele sportive de utilitate publică destinate finanţării federaţiilor sportive naţionale în anul 2024

Anexa-nr.-2 – METODOLOGIE de finanțare a Federațiilor Sportive Naționale și a Comitetului Național Paralimpic pe baza programelor sportive de utilitate publică pe anul 2024

Art. 1. — Se aprobă programele sportive de utilitate publică destinate finanţării federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024, conform anexei nr. 1.
Art. 2. — Se aprobă metodologia de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024 pe baza programelor sportive de utilitate publică, conform anexei nr. 2.
Art. 3. — Anexele nr. 1 şi 2*) fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 4. — Direcţiile, serviciile, compartimentele de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Sport, federaţiile sportive naţionale şi Comitetul Naţional Paralimpic vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 5. — De la data intrării în vigoare a prezentului ordin, orice dispoziţie contrară se abrogă.
Art. 6. — Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

 

_  

https://sport.gov.ro/noutati/finantare/?fbclid=IwAR37Y7NlIZgiIZaBqSKK6zmmAsVGbaAp4n3LyHGRfw-Bh8u0teseQF_B9vY

 

Citeşte mai mult...
 
Primul transfer pentru Rapid! Hasani a semnat cu giulestenii! PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 18:10

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi jucând fotbal

Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani.

În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid.

În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League.

În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide.

Citeşte mai mult...
 
Egal fierbinte la Ploiesti! PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 15 Decembrie 2023 22:24

                          Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „SU ARIS SCOR FINAL RAPID O ETAPA 20 SEZONUL REGULAR”

    Rapid si Petrolul au oferit un meci cu multe duritati si spectacol in tribune, pe care insa, l-au incheiat dupa multe minute de prelungire cu scorul  de 0-0.

   Rapid ajunge la 5 meciuri consecutive fără victorie în Superligă. Urcă provizoriu pe podium, dar Bergodi are tot mai multe explicații de oferit. Petrolul rămâne cu 27 de puncte, unul sub zona play-off-ului.

Ambele formații au avut câte un fotbalist eliminat, Papp (82') și Borza (6').

 

**  faultul  facut  de  Borza  a  fost  intre  galben  si  rosu, dar  la  o  alta  actiune  a  petrolistilor  in  careul  lor  ,  un  fotbalist  a  ridicat  piciorul  la  nivelul  capului  unui  rapidist  pe  care  l-a  si  lovit  - NESANCTIONAT  de  loc...!!

 

Citeşte mai mult...
 
PETROLUL Ploiesti - FC Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 15 Decembrie 2023 17:04

   : 

 

             SuperLiga, Etapa #20

             15 decembrie @ 20:00

             "Ilie Oană", Ploiești

*

Citeşte mai mult...
 
GOLDNUTRITION EEC SRL Romania PDF Imprimare
Sport
Marţi, 12 Decembrie 2023 11:29

         

                                                  

           Suntem mai mult decât o marcă


      După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition.

    Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

    Din 2000 s-au schimbat multe.

    Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă. Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor.

     Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare. Calitatea este angajamentul nostru față de Angajați, Consumatori și Acționari. Suntem aici pentru a rămâne, pentru că știm că produsele noastre fac ceva pentru dumneavoastră: vă fac mai fericiți. GoldNutrition, Be Excelent

    

   Viziune

   Nutriție de calitate, oricând, oriunde

   Scopul nostru este de a crea produse de calitate care să se potrivească în orice moment, oriunde în lume

     

    Misiune
   Să inspirăm prin nutriție
   Credem că o alimentatie sanatoasa are puterea de a inspira schimbări, obiective și dorințe și că are o mare influență asupra drumurilor pe care le urmăm în viață. Participam activ in procesul de inovare și dezvoltare a unor formule care răspund nevoilor publicului nostru. Deoarece calitatea este în ADN-ul mărcii noastre. 

         inovare.jpg    proximitate.jpg   incredere.jpg    calitate.jpg

    


Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport