Total Media News

Stiri - Life
Ce zodii vor străluci in 2020.... PDF Imprimare
Monden
Luni, 13 Ianuarie 2020 11:28

           

                                              Imagini pentru semn  zodiac

     2020 este văzut de majoritatea specialiștilor drept un nou început, un nou deceniu care va aduce cu el surprize dintre cele mai plăcute. Pentru trei nativi ai zodiacului, 2020 va fi cel mai bun an! Vor străluci și vor avea parte doar de reușite.

      Noul an le va oferi nativilor din trei zodii posibilitatea de a se afirma, de a-și rezolva problemele și de a-și pune ordine în viață și în gânduri. Pentru Tauri, Fecioare și Capricorni urmează 12 luni în care să se transforme în cea mai bună versiune a lor și să strălucească.

 

1. Taur

2020 este anul în care Taurii vor fi cu un pas mai aproape de principalele lor obiective. Acești nativi sunt mai hotărâți ca niciodată să iasă din zona lor de confort, vor accepta provocări de tot felul și nu vor ezita să facă lucruri care vor favoriza apariția unor schimbări notabile. A venit momentul să se pună pe primul loc, să își recunoască principalele valori și să le exploateze astfel încât să realizeze lucruri mărețe.

2. Fecioară

Fecioarele își vor face timp să își asculte sufletul în 2020 și să facă acele lucruri la care au visat întreaga lor viață. Vor simți din plin puterea destinului și este un an în care ar trebui să își asume riscuri, să își urmeze calea și să își descopere acel lucru la care se pricep cel mai bine. Vor descoperi o altă latură a lor, iar acest lucru le va permite Fecioarelor să evolueze, atât în plan personal, cât și profesional.

 

Citeşte mai mult...
 
Cremă Lift Intens Premium Care PDF Imprimare
Monden
Vineri, 03 Ianuarie 2020 11:41
         
      

                        product-image

  Crema lift intens îmbunătățește aspectul și tonusultenului matur prin creșterea fermității, elasticității și a hidratării intense.  Hipoalergenic. Fără parabeni. Testat dermatologic.
Ingrediente active
  • Tightenyl® (2%) este un activ lift inovator, cu rezultate clinice evidente asupra fermității și elasticității pielii.
  • Hyaceramidyl (2%) este un complex ce combină lipozomi de Acid Hialuronic (greutate moleculară mică) cu Squalan şi Ceramide, asigură umplerea ridurilor din interior.
Citeşte mai mult...
 
Obiceiuri și superstiții de Anul Nou. PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 31 Decembrie 2019 09:08

  

                                                 brad

     Superstiţiile spun că Anul Nou trebuie întâmpinat alături de familie şi prieteni, iar pentru ca în următoarele 12 luni să fim sănătoşi să dansăm în aer liber.

Un obiect vestimentar de culoare roşie, bani în buzunar, vâsc, masa îmbelşugată, mersul cu Pluguşorul şi Sorcova se numără între superstiţiile şi obiceiurile românilor la trecerea dintre anPluguşorul, Mersul cu Buhaiul, Jocul Caprei şi Jocul Ursului aducătoare de fertilitate şi Umblatul cu Sorcova pentru a transmite sănătate şi tinereţe celor colindaţi marchează datina românească la trecerea dintre ani.

Potrivit unor superstiţii ale românilor, pentru a avea noroc şi belşug în noul an pe masă se pun struguri şi smochine.

Tradiţii şi obiceiuri de Anul Nou

Odinioară, luna decembrie era numită şi Undrea, dar şi Luna lui Cojoc, Ningău sau Luna lui Andrei. În lumea satului românesc, tradiţiile, obiceiurile şi datinile păstrate reprezintă tezaurul naţional nescris şi înţelepciunea populară.

 

Citeşte mai mult...
 
Concertul Regal de Crăciun susținut de Corul Regal PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 18 Decembrie 2019 14:48
              
    Concertul Regal de Crăciun susținut de Corul Regal va prezenta publicului, alături de colindele tradiționale românești, creații ale marilor compozitori ai istoriei muzicii universale dedicate Crăciunului, precum fragmente din Oratoriul de Crăciun, BWV 248 de Johann Sebastian Bach, Oratoriul de Crăciun, Op. 12 de Camille Saint-Saëns,
    O ceremonie a colindelor op. 28 de Benjamin Britten ș.a. Evenimentul este dedicat victimelor din decembrie 1989, la 30 ani de la sacrificiul curajos al acestora pentru o Românie mai apropiată de idealurile noastre.
     În cadrul concertului vor evolua unii dintre cei mai performanți și talentați tineri muzicieni români ai momentului, studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, membri ai ansamblurilor Corul Regal, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române și Opera Clandestina, companie independentă de operă, balet și teatru, sub conducerea muzicală a dirijorului Răzvan Apetrei. În cadrul evenimentului își va face debutul la pupitrul Corului Regal tânărul dirijor Antonel Temistocli.

      Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

Citeşte mai mult...
 
Lansarea colectiei capsula #plussize PDF Imprimare
Monden
Joi, 05 Decembrie 2019 20:42
           
          Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare şi pantofi

   Va asteptam sambata, 7 decembrie, intre orele 16:00-18:00, pe str. Lipscani nr. 36, Bucuresti la lansarea colectiei capsula #plussize in colaborare cu #beautiblogger @ioanadumitrache.ro
...si ca sa intram in atmosfera festiva, oferim -20% la orice cumparatura din magazin sau online folosind codul: COLOR.

   Reducerea este valabila pana duminica, 8 decembrie.
   Va asteptam!

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life