Total Media News

Stiri - Life
Bellagio CLUB Bucuresti PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 02 Aprilie 2012 13:15

   Petrecere

 

                                          

 

               

REZERVARI la : 0753.323.324

 
Evenimente la Casa Enache Scrovistea PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 29 Martie 2012 22:05

Hotel si Restaurant Casa Enache Scrovistea ( situata la 33 km de Bucuresti in Padurea Ciolpani, in vecinatatea DN1) reprezinta locul ideal care poate asigura confortul dvs pentru activitati de tip workshop , atat de studiu cat si recreative.

   
                        

De asemenea va invitam sa petreceti momentele minunate din viata dvs ( nunti , botezuri , aniversari) la Casa Enache Scrovistea : vara afara pe terasa din jurul piscinei ( capacitate 200 pers) si in sezonul rece intr-unul din elegantele saloane ale restaurantului nostru care are o capacitate de 160 de persoane .
Citeşte mai mult...
 
EXPO FLOWERS & GARDEN 29 Martie - 1 Aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 29 Martie 2012 13:27

Incepand de joi, 29 martie si pana la finalul saptamanii, specialistii in floristica si solutii de ambientare isi vor da intalnire cu publicul interesat in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cu ocazia celei de-a IV-a editii a targului EXPO FLOWERS & GARDEN .

                                

EXPO FLOWERS & GARDEN se adreseaza cultivatorilor profesionisti de flori si plante, companiilor de peisagistica, florarilor profesionisti si distribuitorilor de flori, comerciantilor, importatorilor si exportatorilor de flori si plante, designerilor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere.

Citeşte mai mult...
 
Lansarea colectiei primavara-vara Corina Vladescu PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 28 Martie 2012 15:58

         Ieri a avut loc lansarea colectiei primavara-vara a designerului Corina Vladescu !

 

                                                  

Creatiile de lux au fost expuse in hotelul Rembrandt din Centrul Vechi al Bucurestiului, modelul principal al colectiei fiind nimeni alta decat Adela Popescu

 

Citeşte mai mult...
 
Poti schimba pretul produselor pe farmec.ro! PDF Imprimare
Monden
Marţi, 27 Martie 2012 08:21
 

Incepand cu data de 19 martie 2012, Farmec vine cu o noua provocare pentru voi: voteaza produsul preferat de pe site-ul www.farmec.ro, iar in fiecare saptamana, cele mai votate 3 produse ale saptamanii, vor beneficia de o reducere de 10% !

                                

 

Toate produsele de pe site pot fi votate printr-o optiune special creata pe pagina de produs, pe care o gasiti in partea dreapta a paginii, imediat sub pret.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 65 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life