Total Media News

Stiri - Life
A inceput expozitia Arta Jocurilor Video la Smithsonian PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 20 Martie 2012 08:50
 

Indiferent de cata vreme interactionezi cu un PC, cu siguranta cateva jocuri ti-au ramas in minte. Nici macar nu conteaza daca le-ai jucat tu sau ai vazut un prieten care apasa cu entuziasm pe taste.

                             

Celebrand aceasta arta a jocurilor video, sub numele de The Art of Video Games, zilele trecute a fost deschisa o expozitie temporara care se va desfasura pana la sfarsitul lunii septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Zilele Vinul.Ro, 22-23 martie: vinurile bune ajung la Iasi C PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 19 Martie 2012 19:10

Iesenii vor avea ocazia sa deguste vinurile de top ale Romaniei în cadrul Zilelor Vinul.Ro, vinul.ro, eveniment ce se va desfasura in perioada 22-23 martie, la Grand Hotel Traian.

                        

   Expozitia cu degustare, organizata de revista Vinul.Ro in parteneriat cu magazinul Good Point, are ca obiectiv promovarea vinurilor de calitate si a culturii acestui produs in randul consumatorilor si se va desfasura in incinta unui monument arhitectonic situat ultracentral, construit la 1882 dupa planurile celebrului Gustave Eiffel - Grand Hotel Traian.

Citeşte mai mult...
 
Limbajul trupului. Ochii si comunicarea non-verbala PDF Imprimare
Monden
Vineri, 16 Martie 2012 15:49

Desi nu suntem constienti de acest lucru, invatam limbajul trupului inca de la nastere, atunci cand prin gesturile celor din jur intelegem ce vor de la noi.


Daca aruncam o privire asupra evolutiei omului vom observa ca prima forma de comunicare intre doua persoane a fost comunicarea non-verbala, comunicarea prin semne si gesturi, bazata pe interpretarea limbajului trupului, urmand ca dupa ani si ani, oamenii sa evolueze ajungand sa comunice verbal si scris.

Stiati ca mai putin de 10% din mesajele pe care le comunicam fata in fata sunt transmise prin cuvinte si ca gesturile noastre transmit peste 50% din mesaje?

 

Citeşte mai mult...
 
ESDU World Tour 2012 on its way to Bucharest! PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 13 Martie 2012 16:34

             ESDU World Tour 2012 se mută pe la Bucureşti, România!

 

                        

Doar cateva zile ne despart de la turneul de calificare din România, care va avea loc pe 17 martie, în frumosul oraş Bucureşti. Mai mult de 1000 de dansatori vor participa la acest turneu, şi toţi suntem incantati pentru a vedea ce performanţe mari şi uimitoare şi choreographes au dansatori români şi invitaţii lor din alte ţări pregătite pentru noi.

Citeşte mai mult...
 
Targului de Turism al Romaniei PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 13 Martie 2012 15:09

             Targul de Turism al Romaniei , editia 2012, de primavara

                                    

In perioada 15  - 18 martie 2012, Targul de Turism al Romaniei isi va deschide portile in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 66 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life