Total Media News

Stiri - Life
Lanţul de restaurante Wu Xing continuă extinderea în 2012 PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 10 Februarie 2012 15:42

Lanţul de restaurante de mâncare chinezească Wu Xing a anunţat că va deschide un nou restaurant Wu Xing în zona Centrului Vechi al Capitalei şi că planurile de dezvoltare a reţelei de restaurante vor continua şi în 2012. Pentru anul în curs, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri, după ce lanţul de restaurante a înregistrat în 2011 o creştere de 7% a cifrei de afaceri (comparativ cu 2010).
                                              wu4

 

  Remus Tiucă, directorul general al Wu Xing a precizat faptul că, deşi a fost an greu din punct de vedere economic şi cu multe obstacole, cifra de afaceri a companiei pe 2011 a fost de 4,584,466 RON. Creşterea de 7% s-a datorat în cea mai mare parte extinderii reţelei de restaurante.

Citeşte mai mult...
 
Atelier creatie Praline artizanale - chocolate love PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 10 Februarie 2012 09:36

Sambata 11 februarie organizam un atelier de creatie praline de ciocolata, inspirat inevitabil de valul de amor pe care il aduce fiecare a doua luna a anului.

                                  

Chef Daniel Wendorf va fi gazda atelierului, ciocolata va fi cea mai buna couverture din lume de la Valrhona, iar participantii speram sa fie mai indragostiti ca niciodata.

Citeşte mai mult...
 
Reyna Club Opening PARTY PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 09 Februarie 2012 11:20
We Start the Party – este sloganul sub care debuteaza Club Reyna in peisajul cluburilor din centrul Bucurestiului. Sambata 11 Februarie Club Reyna va atrage atentia cu un concept de petrecere incendiar in Centrul Istoric .
           

Invitati speciali SASHA LOPEZ, BROONO & Ale, show-uri impresionante alaturi de trupa de dansatori si DJs rezidenti, decorul cosmopolit sunt doar introducerea pentru ceea ce va urma in noul sezon la Club Reyna, in fiecare saptamana de joi pana sambata!
Citeşte mai mult...
 
Cursuri dans irlandez 2012 PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 08 Februarie 2012 10:34

Cursurile pe anul 2012 incep de luni, 9 ianuarie, iar pe durata intregii luni, cu ocazia aniversarii de un an a scolii, vom oferi un prim curs gratuit tuturor celor ce vor dori sa se inscrie in programul de pregatire in dansul irlandez al STEYsha.

                      



Cursurile se tin in permanenta in Bucuresti, la studioul din str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitie de fotografie la Cluj: Sorin Onisor si Gabriela Dobos PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 06 Februarie 2012 11:16

Miercuri, 8 februarie 2012, va invitam la ora 19, in Iulius Mall (Cluj Napoca), la a 10-a proiectie de fotografie Photo DOF.

                         

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 70 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life