Total Media News

Stiri - Life
TAROM anunţă introducerea unei a doua frecvenţe zilnice spre Budapesta începând de luni, 6 februarie PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:43

Noua frecvenţă va fi operată dimineaţa, în fiecare zi a săptămânii de luni până sâmbătă, după următorul program: RO231 Bucureşti 09.00 - Budapesta 09.50

                     


RO232 Budapesta 10.20 - Bucureşti 13.00 Cursa operată în prezent de TAROM pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti se va modifica conform programului de mai jos şi va fi operată în fiecare zi săptămânii, mai puţin sîmbăta: RO233 Bucureşti 16.00 - Budapesta 16.50

 

Citeşte mai mult...
 
Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor! PDF Imprimare
Monden
Vineri, 03 Februarie 2012 15:45

                     Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor!

 

      Se apropie Valentine's Day, sarbatoarea seductiei, si aveti nevoie de un arsenal irezistibil. Ce poate fi mai romantic (si mai seducator?) decat un vin voluptuos si o ciocolata plina de senzualitate? Pentru a obtine efectul scontat trebuie, insa, sa stiti cum sa le combinati.

                     

                    

VINEXPERT va sare in ajutor: Chocolate meets wine, gama de ciocolata de lux special creata de Pralibel - Luxury Belgian Chocolate va scapa de stres. Produsa manual, din ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, Chocolate meets Wine este, asa cum ii spune si numele, partenerul ideal pentru vin.

Rod al colaborarii indelungate cu somelieri si maestri ciocolatieri de prim rang, ea ofera arome care se armonizeaza perfect cu taninii supli si aciditatea eleganta a vinului bun.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa porti haina de blana in acest sezon PDF Imprimare
Monden
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:31

Viziunea designerilor asupra tabloului modei sezoniere se traduce prin  interepretarea exhaustiva a unei texturi sau a unui material care dobandeste statut de must-have. Show-urile de toamna-iarna 2012 au celebrat eleganta atemporala a hainelor de blana, fie ca s-a regasit in varianta  naturala, propusa de creatorii excentrici care transforma moda in cult, fie ca s-a metamorfozat in formele ecologice ale materialelor substitut.

 

Hainele de blana, falsa sau naturala, au devenit noul accesoriu statement al vedetelor si nu numai. In abordarea acestui obiect vestimentar, orice gust isi gaseste satisfactia, intrucat haina de blana a devenit o piesa versatila, pretabila oricarui context cotidian.

     


Iata cum o poarta vedetele:

 

 

Citeşte mai mult...
 
Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste PDF Imprimare
Monden
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:41

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012. Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură, eleganţă şi strălucire.

 

 

 

                  

Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste, pentru îndrăgostiţii de pretutindeni

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012.  Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură şi strălucire.

 

Citeşte mai mult...
 
Competitia ASRock Global OC 2012 PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:56

 

                            Premiu total de pana la 13, 000USD!

 


TAIPEI, Taiwan - ASRock , brand-ul de top pentru placi de baza, a anuntat organizarea competitiei Global OC Competition 2012 alaturi de Futuremark, cel mai performant software de top de benchmarking din lume. Participantii vor concura pentru cel mai mare scor 3DMark 11 inscris pe 3DMark.com utilizand prestabilirea de performanta a benchmark-ului.

                  
Concursul a inceput pe data de 16 ianuarie si se desfasoara pana pe data de 12 februarie si este deschis tuturor overclockerilor cu placi de baza marca ASRock si si CPU-uri Intel Sandy Bridge si Sandy Bridge-E/. Premiile sunt  in valoare de aproximativ 13,000 de dolari iar campionul decisiv al probei Sandy Bridge-E va fi premiat cu premiul de top in valoare de 3.000 de dolari. Marele premiu il face sa fie unul dintre cele mai mari turnee OC din ultimii ani si se asteapta sa starneasca agitatie in randul overclockerilor din toata lumea.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 71 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life