Total Media News

Stiri - Life
Paris Hilton se imbogateste din vanzarile propriului parfum! PDF Imprimare
Monden
Vineri, 06 Ianuarie 2012 20:12
 

Daca visul american s-ar fi redus la consolidarea celebritatii si a puterii financiare fara a depune vreun efort intelectual, atunci Paris Hilton ar fi inlocuit cu succes Statuia Libertatii, intr-o noua strategie de marketing care promoveaza scandalurile sexuale, numeroasele probleme cu legea si aparitiile publice.



Printre nenumaratele bile negre din "cariera" sa de celebritate, Paris Hilton inregistreaza si un succes remarcabil: sticluta de parfum care ii poarta numele, disponibila in nu mai putin de 14 variante, se vinde extrem de bine!Paris a semnat primul sau parfum in 2005 si, de la lansare pana in prezent, acesta a inregistrat vanzari de 1.3 miliarde de dolari.

Sunt cifre cu adevarat impresionante, insa trebuie sa avem in vedere atuurile acestui amestec olfactiv marca Paris Hilton: pretul rezonabil, chiar mic, incepand de la 67 de lei, aroma proaspata, cu tuse florale, care se adreseaza unui public tanar, acelasi public care a ridicat-o pe Paris la rangul de vedeta. Gama semnata de mostenitoarea imperiului hotelier Hilton include apa de parfum, apa de toaleta, apa de colonie si body spray.   

Printre parfumurile emblematice pentru tanara mostenitoare regasim deja celebrele "Heiress", "Fairy Dust", "Just Me" si "Siren", alaturi de consacrata colectie Passport: "Passport Tokyo", "Passport South Beach", "Passport Paris". 
  

Succesul financiar si personal al lui Paris Hilton se cladeste pe fundamentul blamat al scandalurilor si al incercarilor de a soca. In ciuda atitudinii dezaprobatoare, manifestata cand de presa, cand de public, Paris reuseste sa se mentina in topul vedetelor despre care Hollywood-ul vrea sa vorbeasca, iar activitatea sa de creatie (colectia de haine si linia de parfumuri) i-au adus venituri generoase. O poveste a succesului fara efort.

 

 

 

 

 

** sursa : divahair.ro

:

 
Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? PDF Imprimare
Monden
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:00

Pe cat de inspirata este Lady Gaga in alegerea tinutelor de scena si a extravagantelor costume de strada, pe atat de neinspirata s-a aratat in optiunile sale amoroase.   

 

Insa, cum Hollywood-ul demonteaza orice traditie, iata ca extravaganta cantareata a tintit, de aceasta data, la nivel inalt. Poate nu atat in materie de notorietate, caci frumuselul actor din Vampire Diaries, Taylor Kinney, nu se bucura de aceeasi celebritate (pe de alta parte, insa, nici precedentii nu se inscriau in tiparele succesului de show-biz), dar, cu siguranta, vis-a-vis de sex-appeal, noul iubit "presupus" al lui Lady Gaga ne determina sa ne inclinam capul in semn de aprobare.

 

  

Taylor Kinney si Lady Gaga s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului "You and I" si, de atunci, formeaza unul dintre cele mai urmarite cupluri de blitz-ul paparazzi-lor.

Citeşte mai mult...
 
Adina Buzatu, model pentru propriul magazine PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 13:55

A pozat imbracata in haine barbatesti pentru calendarul TRENDS 2012La final de an, Adina Buzatu a pregatit o mare surpriza clientilor magazinelor TRENDS.


 

La sugestia stilistului Razvan Sanda, autorul conceptului, Adina si-a facut curaj si a decis sa pozeze ea insasi pentru calendarul TRENDS by Adina Buzatu 2012.

Cu toate ca nu a mai facut asta niciodata pana acum, stilista a reusit sa-si asume cu profesionalism rolul de fotomodel pentru cele 12 tinute masculine complete care ilustreaza calendarul anului viitor.

Sedinta foto a fost una istovitoare, durand nu mai putin de 13 ore, timp in care Adina a imbracat peste 80 de piese vestimentare pe care le-a accesorizat cu cateva palarii Borsaliono spectaculoase, din colectia ei personala.

     

Cu toate ca nu stie sa pozeze, cel putin nu asa cum o cere un astfel de context, Adina s-a descurcat foarte bine, gratie sfaturilor si incurajarilor primite de la fotograful Marius Baragan, care a realizat sedinta foto pentru calendar. “Nu stiu si nici nu imi place sa pozez, dar am fost ajutata de faptul ca Marius Baragan a glumit mereu cu mine si ne-am imprietenit repede, reusind sa comunicam excelent.

Am incercat sa fac abstractie de faptul ca telefonulmi-a sunat incontinuu, ca s-a si descarcat bateria de doua ori pe parcursul sedintei foto.

 

Citeşte mai mult...
 
Exxon Mobil: 908 milioane dolari acordate în litigiu cu Venezuela PDF Imprimare
Monden
Luni, 02 Ianuarie 2012 17:17

  

     Un organism de arbitraj internaţional a acordat Exxon Mobil Corp compensatii  de  aproape 908 milioane dolari intr-o disputa cu Venezuela drept  despăgubire pentru naţionalizarea activelor sale,  a declarat societatea  duminică.



Exxon Mobils-a  adresat  unui  organ   de   arbitraj după ce guvernul preşedintelui Hugo Chavez a naţionalizat un proiect privind  petrolul    din  ţară, în 2007.

Decizia   data  de Camera Internaţională de Comerţ a confirmat că  compania de stat Petroleos de Venezuela SA "are o datorie contractuală   fata de a Exxon Mobil," -purtatorul de cuvant al companiei Patrick McGinn a declarat într-un e-mail.

El a spus ca compensatia  este de 907.588 milioane dolari.


              

            


Venezuelan government officials did not respond to messages on Sunday seeking comment.


Citeşte mai mult...
 
Top 10 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe Youtube, in 2011 PDF Imprimare
Monden
Vineri, 30 Decembrie 2011 14:14
 

Videoclipurile pieselor romanesti au adunat un numar destul de mare de vizualizari in 2011. Printre artistii cei mai urmariti se afla bineinteles Inna, Alexandra Stan, dar si Guess Who sau Maximilian.

 

 

Top 10 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe Youtube, in 2011

In acest top se afla cele mai vizualizate piese romanesti, lansate in anul 2011 si postate pe site-ul Youtube.com. Numarul total de vizualizari s-a calculat ca suma vizualizarilor unui clip de pe unul sau doua canale oficiale.

S-au luat un considerare si videoclipurile lansate in 2010, dar care au avut un numar foarte mare de vizualizari in 2011.

Iata care au fost cele mai vizionate clipuri romanesti in 2011:

1. Inna - Sun is Up - 42.263.840 vizualizari

INNA - Sun is UP (Official video) de pe tare.ro

Lansat in octombrie 2010, videoclipul piesei "Sun is Up" a Innei este cel mai vizualizat videoclip din 2011 al unui artist roman. Artista a adunat mai mult de 42 milioane de vizualizari de pe doua conturi pe care este postat acest videoclip.

2. Sasha Lopez - All My People - 23.560.291 vizualizari

Tot de pe doua conturi au adunat si cei de la Sasha Lopez peste 23,5 milioane de vizualiari, din martie si pana acum, pentru piesa "All My People".

3. Alexandra Stan - Get Back(ASAP) - 18.413. 791 vizualizari

Alexandra Stan - Get Back ASAP de pe tare.ro

Daca cu "Mr. Saxobeat" a reusit sa intre in top 100 cele mai vizionate clipuri de pe YouTube All Time, iata ca piesa "Get back (ASAP)" a Alexandrei Stan se afla doar pe 3 in topul clipurilor romanesti din 2011.

4. Fly Project - Goodbye - 16.475.942 vizualizari

Baietii de la Fly Project au dat lovitura cu piesa "Goodbye", care a fost foarte bine primita de publicul romanesc, dar si din strainatate.

5. Lucky Man Project - Pumpin' - 15.349.469 vizualizari

Cu peste 15 milioane de vizualizari, de pe doua conturi ofiicale, Lucky Man Project se claseaza pe 5 in topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe youtube in 2011, cu piesa "Pumpin'"

6. Inna - Club Rocker -11.422.517 vizualizari

Inna - Club Rocker (Official Video) de pe tare.ro

Cel de-al doilea single de pe albumul "I am the club rocker" al Innei a adunat anul acesta aproape 11,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

7. Allexinno & Starchild - Senorita - 10.613.407 vizualizari

Allexinno & Starchild - Senorita de pe tare.ro

Dupa ce-am ascultat-o toata vara era de asteptat ca "Senorita" sa intre in acest top. Allexinno si Starchild au adunat peste 10,5 milioane de vizualizari pentru aceasta piesa.

8. Guess Who feat deMoga - Tot Mai Sus - 10.543.495 vizualizari

Guess Who - Tot Mai Sus feat deMoga de pe tare.ro

In ultimii doi ani Guess Who a ajuns "Tot mai sus" in topuri , iar faptul ca piesa in colaborare cu DeMoga se afla pe 8 in acest top, confirma acest lucru.

9. Deepside Deejays - Never Be Alone - 9.443.483 vizualizari

Piesa "Never be alone" a baietilor de la Deepside Deejays a reusit si ea sa adune aproape 10 milioane de vizualizari in 2011.

10. Maximilian feat MefX - Sophie - 9.276.720 vizualizari

Maximilian - Sophie (feat MefX) de pe tare.ro

Melodia care incheie topul nostru a fost lansata in luna iulie a acestui an, astfel ca in doar jumatate de an "Sophie" a adunat peste 9 milioane de vizualiari. Felicitari lui Maximilian si lui MefX.

 

 

 

*** sursa  :  apropo.ro

 


Pagina 75 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life