Total Media News

Stiri - Life
Crește interesul investitorilor hotelieri pentru litoralul românesc PDF Imprimare Email
Entertainment
Marţi, 15 Septembrie 2015 18:57

 

                                           


     Conform    horeca.ro , Vara lui 2015 a fost cel mai bun sezon de business pentru afacerile de pe litoral, anunţând un 2016 cu rezultate record în turism, transport şi construcţii, arată o analiză KeysFin, realizată pe baza datelor financiare ale firmelor din zona Dobrogea.

     2015 a fost cel mai bun an pentru turismul de pe Litoral, arată datele hotelierilor, care au raportat un număr record de turişti. Au fost weekend-uri în care în staţiunile de la Marea Neagră s-au aflat peste 400.000 de turişti, număr fără precedent în istoria Litoralului.

     Rezultatele au fost influenţate, deşi pare secundar, de dezvoltarea infrastructurii horeca de pe litoral. Iar un cuvânt greu de spus în acest sens l-a avut sectorul construcţiilor, care a adunat roadele investiţiilor semnificative din ultimii ani, mai ales ale micilor întreprinzători.

 

Citeşte mai mult...
 
Staţiunea Colibiţa PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:41

 

                      

 

    Caniculă, disconfort termic... Vrei să fugi de aglomeraţia din oraş şi de betoanele încinse? Ce zici de un loc în care poţi găsi mare şi munte în acelaşi loc? Şi nu, nu vorbim despre Croaţia sau Turcia, ci chiar despre o staţiune din România.

    Mai ştiţi povestea cu „Munţii noştri aur poartă”?! Se pare că, mai nou, munţii noştri au şi... plaje. Mare şi munte în acelaşi loc, varianta ideală pentru o destinaţie de vacanţă pe care turiştii o aleg în număr tot mai mare.

    Un astfel de loc există în judeţul Bistriţa-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiştii pot sta la plajă pe şezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munţilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Aeroportul "fantoma" de 17 milioane de dolari PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:37


      Situat in nord-vestul Indiei, aeroportul Jaisalmer a fost finalizat in urma cu doi ani si a costat 17 milioane de dolari.

     De atunci, nu a fost utilizat nici macar o zi, fiind abandonat. Cum se explica esecul acestei investitii?

   Jaisalmer este unul din cele 200 de aeroporturi pe care autoritatile din India intentionau sa le construiasca pentru a incuraja turismul si comertul intre zone indepartate ale tarii, potrivit agentiei Reuters, citata de Business Insider.

   In cele mai multe cazuri, lacomia politicienilor locali a invins, astfel ca aeroporturile au fost construite in zone unde nu exista suficienta cerere pentru a putea fi profitabila operarea de zboruri. De fapt, Jaisalmer este unul din cele 8 aeroporturi pe care India le-a construit in ultimii 10 ani si pentru care a platit peste 50 de milioane de dolari in total, dar care nu au fost folosite niciodata. De ce nu sunt aceste aeroporturi operationale?

 

 

Citeşte mai mult...
 
TIGER CLASSIC CONSTANTA PDF Imprimare Email
Monden
Marţi, 18 August 2015 21:55

                                     

   Sala Sporturilor Constanța va fi, în 22 august, gazda celei de-a VIII-a ediții a competiției sportive Tiger Classic.

   Spectatorii vor putea asista la concursuri și demonstrații sportive de bikini-fitness, crossfit, fitness-bodybuilding, arte marțiale și skandenberg.

   Tot în cadrul acestei competiții, va fi organizată o zonă expo cu aparatură de fitness, spinning, crossfit, produse bio, suplimente nutritive și multe altele, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii. Sponsorii evenimentului sunt Mens Mentis, Proteina Mea, O1, Nanox Romania, Vitabolic, ProNutrition, Redis, Hymalaia și VIKING GYM.

  

CROSS CIRCUIT

Locatia competitiei: SALA SPORTURILOR CONSTANTA

Inscriere: 21 august, in intervalul orar 19 – 21, pe plaja Crema din Mamaia


 

Citeşte mai mult...
 
Lansare litoralul pentru Toti - 2015 PDF Imprimare Email
Entertainment
Marţi, 18 August 2015 15:15

     

                 


    Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.), lanseaza programul

         "Litoralul pentru Toti", editia de toamna 2015

           Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi.

           Pentru a veni in  sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia de primavara, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 66

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Life