Total Media News

Stiri - Life
Vienna Fashion Week With Irina Schrotter PDF Imprimare Email
Monden
Vineri, 18 Septembrie 2015 15:14

            “When sophistication meets a cool and edgy attitude”

 

                        

 

   Now that we are back home, took a few days to rest and to let the whole Fashion Week experience sink in, we’ve got time to talk.

   As I’ve mentioned before, this year I had the honor to be part of the Irina Schrotter team and did my best to help them take over Vienna. Our mission was a complete success, so I’m very happy to let you know that starting next week we will all move into the Schönbrunn Palace. Jokes aside, Irina Schrotter is the brand you go to when you’re looking for refinement, sophistication, high quality and most importantly, comfortable garments. It’s one of the few Romanian brands that have been acknowledged and appraised by the international press and have shops on four continents.

I could go on telling you how and why Irina Schrotter is amazing for quite a while, however I believe the Spring – Summer 2016 collection that was launched on Vienna’s runway will speak for itself.

 

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Karting Championship PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 18 Septembrie 2015 07:29

 

              

      Vitezomani și vitezomane, sunteți pregătiți pentru prima cursă de anduranță pe echipe din București?!

    Vă simțiți pregătiți pentru 3 ore de adrenalină ?

    Dacă da, formați o echipă împreună cu prietenii voștri și haideți pe 3 octombrie pe circuitul de la AMCKart Tunari, cel mai mare outdoor din zonă !

    Campionatul este deschis amatorilor și profesioniștilor.

 

*

*

Citeşte mai mult...
 
Crește interesul investitorilor hotelieri pentru litoralul românesc PDF Imprimare Email
Entertainment
Marţi, 15 Septembrie 2015 18:57

 

                                           


     Conform    horeca.ro , Vara lui 2015 a fost cel mai bun sezon de business pentru afacerile de pe litoral, anunţând un 2016 cu rezultate record în turism, transport şi construcţii, arată o analiză KeysFin, realizată pe baza datelor financiare ale firmelor din zona Dobrogea.

     2015 a fost cel mai bun an pentru turismul de pe Litoral, arată datele hotelierilor, care au raportat un număr record de turişti. Au fost weekend-uri în care în staţiunile de la Marea Neagră s-au aflat peste 400.000 de turişti, număr fără precedent în istoria Litoralului.

     Rezultatele au fost influenţate, deşi pare secundar, de dezvoltarea infrastructurii horeca de pe litoral. Iar un cuvânt greu de spus în acest sens l-a avut sectorul construcţiilor, care a adunat roadele investiţiilor semnificative din ultimii ani, mai ales ale micilor întreprinzători.

 

Citeşte mai mult...
 
Staţiunea Colibiţa PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:41

 

                      

 

    Caniculă, disconfort termic... Vrei să fugi de aglomeraţia din oraş şi de betoanele încinse? Ce zici de un loc în care poţi găsi mare şi munte în acelaşi loc? Şi nu, nu vorbim despre Croaţia sau Turcia, ci chiar despre o staţiune din România.

    Mai ştiţi povestea cu „Munţii noştri aur poartă”?! Se pare că, mai nou, munţii noştri au şi... plaje. Mare şi munte în acelaşi loc, varianta ideală pentru o destinaţie de vacanţă pe care turiştii o aleg în număr tot mai mare.

    Un astfel de loc există în judeţul Bistriţa-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiştii pot sta la plajă pe şezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munţilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Aeroportul "fantoma" de 17 milioane de dolari PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:37


      Situat in nord-vestul Indiei, aeroportul Jaisalmer a fost finalizat in urma cu doi ani si a costat 17 milioane de dolari.

     De atunci, nu a fost utilizat nici macar o zi, fiind abandonat. Cum se explica esecul acestei investitii?

   Jaisalmer este unul din cele 200 de aeroporturi pe care autoritatile din India intentionau sa le construiasca pentru a incuraja turismul si comertul intre zone indepartate ale tarii, potrivit agentiei Reuters, citata de Business Insider.

   In cele mai multe cazuri, lacomia politicienilor locali a invins, astfel ca aeroporturile au fost construite in zone unde nu exista suficienta cerere pentru a putea fi profitabila operarea de zboruri. De fapt, Jaisalmer este unul din cele 8 aeroporturi pe care India le-a construit in ultimii 10 ani si pentru care a platit peste 50 de milioane de dolari in total, dar care nu au fost folosite niciodata. De ce nu sunt aceste aeroporturi operationale?

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 67

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Life