Bucatarie - Retete
|
Joi, 28 Iunie 2012 19:32 |
Daca nu aveti timp sa preparati cheesecake-ul clasic, copt la cuptor, dar va este pofta de gustul delicios, aceasta este reteta pe care trebuie sa o incercati
.Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 6 Complexitate: usorIngrediente125 g biscuiti digestivi zeama de la o portocala 250 g branza de vaci 4 linguri zahar 3 linguri lapte 142 ml frisca 300 g zmeura 250 g capsune, taiate
Mod de preparare1. Puneti biscuitii intr-o punga, sigilati-o si zbrobiti-i cu un batator de carne.2. Intr-un bol, amestecati zeama de portocale cu branza de vaci. Adaugati zaharul, apoi laptele si amestecati temeinic pana compozitia devine foarte cremoasa. Bateti frisca pana nu se mai desprinde de pe lingura, apoi adaugati-o in compozitia de branza.3. Mixati zmeura cu o lingurita de zahar pana cand se transforma intr-o crema fina.4. Impartiti biscuitul pisat in 6 pahare, apoi puneti jumatate din compozitia de branza, fructe si putin piure de zmeura. Adaugati apoi restul de biscuiti, amestec de branza, fructe si piure de zmeura. Serviti dupa maximum 30 de minute. **surse :ecuisine.ro |