Total Media News

Fotbal
Cum poate ramine Rapidul in Liga 1 PDF Imprimare
Sâmbătă, 29 Iunie 2013 15:21

        Giuleştenii n-au apelat la TAS, dar au ajuns tot la mîna elveţienilor. Alb-vişiniii rămîn în Liga 1 dacă "şepcile roşii" se salvează.

                

      Alb-vişiniii sînt în aceste zile cu ochii spre Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Deşi se părea că nu mai au nici o şansă de a rămîne în Liga 1, rapidiştii au primit zilele trecute o veste bună din partea lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Citeşte mai mult...
 
Steaua a scapat ! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iunie 2013 19:09

      În sfîrşit, după 48 de ore Steaua a primit mult aşteptata decizie de la UEFA. Echipa din Ghencea a primit acceptul de a evolua în sezonul următor din Champions League şi aşteaptă cu nerăbdare "dubla" cu Vardar Skopje. UPDATE 19:32 / Steaua a primit faxul de la UEFA:  Campioana a primit un an neeuropean, dar cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii 5 ani, perioada de graţie dictată de forul european!

Citeşte mai mult...
 
Dinamo si Viitorul joaca finala campionatului de juniori PDF Imprimare
Joi, 13 Iunie 2013 22:47

        Acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, nu trebuie să-şi facă griji în privinţa viitorului echipei din Șoseaua “Ştefan cel Mare“.

        

      Grupa de Juniori A a lui Dinamo s-a calificat în finala campionatului după ce a învins echipa similară a Şcolii de Fotbal Gică Popescu cu scorul de 3-1.Juniorii pregătiţi de Lucian Mezei au câştigat turneul zonal şi s-au calificat în finala campionatului naţional. Dinamoviştii au deschis scorul prin Bogdan Stăvilă, cu puţin înainte de pauză.

                  Finala  se  va  desfasura  la  Buftea  incepind  cu  ora  20,00.

Citeşte mai mult...
 
Malaga Club de Futbol SAD (Spain) exclusa din UEFA Europa League 2013/14 PDF Imprimare
Marţi, 11 Iunie 2013 18:11

           The Court of Arbitration for Sport (CAS) has filed by Malagá Club de Futbol  by the Adjudicatory Chamber of the UEFA Club Financial Control Body decision”).

                                        

         As a consequence, the Spanish club is excluded from the UEFA Europa League  2013/14 and will have to pay a fine or EUR 300'000.

Citeşte mai mult...
 
Dinamo are antrenor PDF Imprimare
Miercuri, 05 Iunie 2013 15:28

      Pe  surse   am  aflat  ca  Domnul  Multescu  a  plecat  acum 5  minute  de la  RIN  GRAND  HOTEL   si  ar  fi    cazut  de acord  cu  Domnul  Negoita  sa  preia  echipa  DINAMO

             

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 176 din 189

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal