Total Media News

Esential
Cristian Sima: Sunt in Islanda, am plecat de frica PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:50

       Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut vineri seara într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, că este în Reykjavik (Islanda) şi că a plecat de frică din ţară, întrucât i s-ar fi cerut să îşi cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienţilor săi.



     "La sfârţitul lunii septembrie, în ultima vineri, am plecat în Elveţia, pentru că altfel ar fi trebuit să semnez că cedez toate activele. Am multe participaţiuni, case, apartamente... Eu o să vă spun toată povestea. De când am început să scriu, nu v-am spus nicio minciună. Totul se referă la bani şi la putere", a declarat Sima la Realitatea TV.

El a mai spus că nu poate spune cine i-a cerut să cedeze tot ce are pentru ca apoi "să o poată lua de la capăt". Întrebat dacă i s-a cerut într-un "mod gansteros", sau doar pentru acoperirea pierderilor, Sima a spus că este "ceva la limită".

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Raport privind situaţia economică şi bugetară pe anul 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 11 Octombrie 2012 21:33

I. Estimarea veniturilor, cheltuielilor şi soldului bugetului general consolidat pentru anul 2012

 

      Veniturile bugetului general consolidat estimate a se realiza în anul 2012 sunt în sumă de 197,5 miliarde lei, reprezentând 32,5% din produsul intern brut. Din acestea, cca. 12 miliarde lei sunt programate a se realiza din fonduri europene şi cca. 185,5 miliarde lei reprezintă venituri estimate a se realiza din impozite, taxe, contribuţii şi alte venituri încasate din economia internă, reprezentând 30,5 % din produsul intern brut.
În totalul veniturilor bugetului general consolidat, veniturile din taxa pe valoarea adăugată reprezintă 26,2%, contribuţiile de asigurări sociale 25,8%, impozitul pe venit 10,8%, veniturile din accize 10,4% iar veniturile nefiscale 9,3%.
Pe bugete componente, ponderea cea mai mare a veniturilor bugetului general consolidat se regăseşte, în principal, la bugetul de stat, respectiv 47,5%, la bugetele locale 25,8%, iar la bugetul asigurărilor sociale de stat 24,8%.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Investitorii straini isi repatriaza capitalurile de teama spargerii blocului euro PDF Imprimare Email
Joi, 11 Octombrie 2012 21:33

            Investitorii din statele creditoare ale zonei euro isi repatriaza capitalurile investite in tarile indatorate, deoarece se tem ca moneda euro nu va mai rezista in configuratia actuala.

 

       Repatrierea capitalurilor implica un cost ridicat, deoarece sumele sunt remunerate la randamente aproape de zero in tarile creditoare (Austria, Danemarca, Finlanda, Germania, Olanda si Elvetia).

Citeşte mai mult...
 
Esential
ANAF: Tot mai multe firme nu-şi plătesc datoriile către stat, intră în insolvenţă sau devin inactive PDF Imprimare Email
Joi, 11 Octombrie 2012 15:36

    Firmele au revenit la tendinţa înregistrată mai ales în anii 1997-1998 de a apela la creditul fiscal, respectiv de a nu-şi plăti datoriile către stat, iar Agenţia Naţională de Administrare Fiscală le recomandă să se îndrepte către creditul bancar, a declarat Mihail Constantin, vicepreşedinte ANAF.

 

                                 

        

      "Din cauza gradului ridicat de îndatorare al firmelor fiscul este foarte vulnerabil şi scoate cu greu banii de la firme. Atunci când se execută bunurile acestora, toate sechestrele stau şi-şi pierd din valoare pentru că nu există apetit de cumpărare pe piaţă", a afirmat Constantin la o conferinţă pe teme economice organizată la BNR.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Campionatul national de sah pe echipe divizia B PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2012 18:46

               In perioada 06-12.10.2012 au loc la Slanic Moldova, Campionatele nationale de sah pe echipe divizia B ,la care sunt prezente 10 echipe.Prima clasata se va califica in divizia A.

 

                           

 
IT
Evolio lansează prima tabletă high quality sub 100 euro PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2012 12:57

 

                  Compania Televoice Grup lansează astazi Evotab 3, o nouă tabletă high quality de 7”.

 

                Uşoară şi ultraplată, Evotab 3, îndeplineşte perfect cerinţele utilizatorilor, la un preţ accesibil tuturor. Tableta PC Evotab 3 este echipată cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor în format Full HD.      

                      

             Calitatea materialelor folosite în producţie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice şi garanţia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-preţ. Versiune derivată din platforma Evotab Fun, tableta Evotab 3 este cea mai uşoară tabletă, având numai 310 g şi 9,5 mm grosime.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 831 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home