Total Media News

Politic
PDL depune luni la Camera o moțiune pe educatie in care se cere demisia Ecaterinei Andronescu PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Septembrie 2012 15:32

    Vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, a declarat pentru AGERPRES, vineri, că moţiunea pe educaţie anunţată de democrat-liberali va fi depusă luni în plenul Camerei Deputaţilor, în cadrul demersului parlamentar urmând să fie cerute, printre altele, depolitizarea organismelor care se ocupă de etica universitară, renunţarea la numirea politică a directorilor de şcoli, renunţarea la introducerea bacalaureatului profesional începând cu 2013 şi demisia din funcţie a actualului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

                           

  "PDL va cere mai multe lucruri, printre care: renunţarea la introducerea bacalaureatului profesional pentru anul 2013 şi concentrarea efortului pentru pregătirea învăţământului profesional care să fie urmat în 2016 de bacalaureatul aferent, conform Legii educaţiei naţionale.

Citeşte mai mult...
 
IT
Cum sa instalezi jocurile de pe Steam oriunde doresti PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 13:46

    Steam este cel mai popular magazin digital de jocuri pentru PC, insa nu toti cei care il folosesc sunt multumiti de modul in care acesta organizeaza jocurile. In loc sa ofere posibilitatea de a alege  folderul in care dorim sa instalam titlurile cumparate, acesta le baga pe toate la gramada in “steamapps”..

Ei bine, odata cu noul beta care adauga functionalitatea Big Picture, a fost adaugata si o optiune pentru dezvoltatori, care ofera posibilitatea de a instala jocurile in foldere alternative. Activarea acesteia este insa putin mai complicata pentru un utilizator fara cunostinte, asa ca am decis sa realizez acest scurt tutorial.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Ce maninci in functie de momentul zilei. 5 sfaturi PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 13:42

   Ce să mănânci după o şedinţă extenuantă sau o noapte albă ca să-ţi recapeţi forţele? Descoperă care sunt cele mai bune alimente de care are nevoie corpul în funcţie de situaţia şi momentul zilei.


   Organismul tău are nevoie de nutrienţi diferiţi atunci când este solicitat, însă trebuie să ştii exact care sunt cele mai bune opţiuni pentru a-l ajuta să se refacă mai repede. Nivelul tău de energie depinde foarte mult de alimentele pe care le consumi, de aceea după un antrenament sportiv sau după o şedinţă extenuantă la muncă este bine să-i asiguri corpului nutrienţii de care are nevoie.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Fiat concediaza 20% din directorii pe care ii are in Europa. Care este motivul PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Septembrie 2012 20:00

  Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, a declarat o persoana apropiata situatiei. Masura va fi luata pentru limitarea pierderilor operationale.

                                     

    Producatorul auto va elimina circa 110 din 550 de posturi manageriale in regiune, la brandurile Fiat, Alfa Romeo si Lancia, a aratat sursa.Aproximativ 100 din aceste pozitii vor fi eliminate in Italia, iar alte doua surse au precizat ca restructurarea a inceput deja din luna iunie.Compania

Citeşte mai mult...
 
Companii
SENZATIONAL Dan Diaconescu a devenit actionarul Oltchim PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Septembrie 2012 19:54

    Dan Diaconescu a fost declarat câştigătorul licitaţiei pentru cumpărarea pachetului de 54,8% din acţiunile pe care Ministerul Economiei le deţine la combinatul chimic Oltchim. Preţul plătit de el este de 45 de milioane de euro.

                           

 

UPDATE 20.20 Dan Diaconescu, câştigătorul pachetului majoritar de acţiuni al Oltchim, trebuie să se prezinte în maxim zece zile cu banii, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că, în caz contrar, este vorba de o infracţiune.

 

 

**  sursa  :adevarul.ro

 
Invatamant
Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti - Lansarea editiei 2012-2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Septembrie 2012 06:55

       Fundația Euromonitor pentru Excelență, cu sprijinul Agenției AD Media Consult, anunță continuarea programului Bursele Europene JTI pentru       Jurnaliști prin lansarea ediției 2012-2013.

 

         Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști reprezintă un program de încurajare și facilitare a pregătirii profesionale și se adresează jurnaliștilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Acest program îi ajută pe participanți să aprofundeze înțelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcționarea instituțiilor, relaționarea între Statele Membre, precum și maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 837 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home