Total Media News

Companii
Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pina luni PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 12:39

     Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea privatizării combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea expiră luni, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, arătând, la sfârşitul săptămânii trecute, că speră ca statul să primească trei oferte ferme pentru privatizarea societăţii.


          "Nu excludem şi ne dorim ca cel puţin una dintre ele să fie din partea unei mari companii din Rusia. În general, pentru Oltchim ne-am dori un mare investitor din Rusia pentru că este o ţară cu foarte multe resurse şi cu foarte mari cantităţi de combustibili fosili. Este o ţară care poate să furnizeze ţiţei rafinăriei Arpechim şi altor rafinării din România şi aceasta ar ajuta foarte mult Oltchim. Binenţeles că i-ar ajuta şi pe investitori, România are capacităţile industriale necesare pentru a pune în valoare o asemenea investiţie", a afirmat şeful OPSPI.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Fashion in The Garden. PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 10:57

 

                                            

 

              

    Pe data de 23 septembrie (duminica), la Carol Parc Hotel (Aleea Suter nr.23-25), intre orele 11.00 - 20.00, va asteptam pentru editia lunii septembrie a targului/eveniment Fashion in The Garden.


Nici un sezon nu aduce schimbari si surprize mai mari in moda si frumusete decat ...

  Toamna. Fashion in the Garden, ajuns deja la editia nr. 6, dezvaluie in premiera vizitatorilor fascinantele noi tendinte.
Este un targ/eveniment adresat intregii familii, cu surprize pentru el, ea si cei mici.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Se va introduce permisul de conducere pt scutere (mopede, etc) PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 19:15

 

   M.A.I. propune modificări la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice, datorită necesitătii transpunerii unor prevederi ale Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere, a căror aplicare urmează a se realiza de la data de 19 ianuarie 2013.


    Ce este nou:

  • introducerea mopedelor şi triciclurilor în categoria autovehiculelor
  • se condiţionează conducerea mopedelor şi a autovehiculelor asimilate acestora de deţinerea unui permis de conducere corespunzător.
  • se revizuiesc categoriile de autovehicule pentru a căror conducere pe drumurile publice este necesară obţinerea permisului de conducere
  • se revizuiesc vârstele minime pentru obţinerea permisului de conducere
  • se renunţa la subcategorii, proiectul instituie şi norme referitoare la echivalări între categorii şi subcategorii de permise de conducere
  • se prevede introducerea duplicatului permisului de conducere în cazul schimbării numelui, pierderii, furtului ori al deteriorării permiselor de conducere (duplicatul se va elibera cu aceeaşi valabilitate administrativă cu documentul înlocuit şi nu cum este în prezent)
Implicaţii începând cu data de 19 ianuarie 2013 (data punerii in aplicare a prevederilor Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind permisele de conducere)
Citeşte mai mult...
 
Esential
Zilele Bucurestiului 2012, program 13 -16 septembrie PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Septembrie 2012 07:51

    In perioada 13-16 septembrie, Primaria Capitalei va organiza mai multe festivitati cu ocazia aniversararii a 553 de ani de la atestarea Bucurestiului.

                                 

   In cadrul Zilelor Bucurestiului vor avea loc spectacole de teatru de strada in Piaţa Constitutiei, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Piata 21 decembrie 1989, Piata Unirii, Centrul Istoric si pe toate bulevardele centrale.

Peste 20 de trupe din sapte tari pentru Festivalului International de Teatru de Strada „B-FIT in the Street!". De asemena, se doreste reconstituirea atmosferei Bucurestiului de altadata in Parcul Herastrau unde, in intervalul 14 – 16 septembrie, vor avea loc un targ al mestesugarilor si parada targovetilor, unde vor participa zeci de artisti costumati in comercianţti de altadata.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Incepe eXplore dance festival. Dans, experimente si filme PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Septembrie 2012 07:38

    eXplore dance festival – Bucharest International Contemporary Dance & Performance Festival începe sâmbătă, 15 septembrie, şi va aduce un număr record de performance-uri, până pe 21 octombrie. În program: dans, experimente, instalaţii, seri de cinedans – filme cu şi despre dans – şi întâlniri cu artişti recunoscuţi pe scena contemporană din afară.

                       

   Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale ediţiei, booty Looting, creat de Wim Vandekeybus/Ultima Vez (BE), va fi prezentat în premieră în România pe 2, 3 şi 4 octombrie.

Citeşte mai mult...
 
IT
Apple a lansat in sfarsit iPhone 5 PDF Imprimare Email
Joi, 13 Septembrie 2012 06:58

    Dupa lungi speculatii legate de evenimentul desfasurat astazi in San Francisco, Apple sa decis in sfarsit sa ridice valul de pe noul iPhone. Cu numele de iPhone 5 noul terminal a fost anuntat pe scena din Yerba Buena Vista Center.

               iPhone5_0147

              In cadrul evenimentul desfasurat astazi in Statele Unite ale Americii, ca de fiecare data, totul a inceput cu cateva statistici.  Pana in acest moment s-au vandut 7 milioane de sisteme de operare Mac OS X Mountain Lion, cel mai nou SO al companiei. In ultimul trimestru s-au vandut 17 milioane de iPad-uri iar de cand a lansat Apple prima generatiei a tabletei au fost comercializate in total 84 milioane.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 839 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home