Total Media News

Stiri premium
OMV Petrom va opera Neptun Deep dacă Exxon va ieși PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Aprilie 2021 10:33

             

    Austro-Romanian oil firm OMV Petrom reported on April 23 that it would serve as operator of the Neptun Deep gas discovery off Romania if the country's state-owned Romgaz replaces ExxonMobil as the other partner in the project. 

    ExxonMobil currently operates the 84bn-m3 undeveloped gas field with a 50% interest, while OMV Petrom controls the remaining 50%. But the US major is scaling back its upstream activities in Europe and has been seeking a buyer for its stake in Neptun Deep for almost two years. Romgaz filed a binding offer to acquire Exxon's stake at the start of this month.

    A final investment decision on Neptun Deep's development is yet to be taken. But it has been estimated before that the field could flow 6.3bn m3/year of gas at plateau.

*

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Crema Lift Ultra-Activă PDF Imprimare Email
Luni, 26 Aprilie 2021 12:52
    Crema Lift Ultra-Activă conține o combinație unică de extracte și ingrediente naturale cu proprietăți antirid, care măresc elasticitatea pielii, regenerează și hidratează intens tenul.Prin blocarea rapidă a contracţiilor spontane ale muşchilor feţei, crema are un efect decrispant instantaneu şi reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se ameliorează după numai 10 zile de utilizare a cremei.
Adresabilitate
AslaVital Lift Instant este prima gamă cosmetică din România cu Complexul Argilă-Gatuline, care acționeză în profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de întinerire încă de la primele utilizări.
Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii și la blocarea contracțiilor spontane ale mușchilor acesteia pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare.
În plus, datorită conținutului bogat în minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea și remineralizarea oricărui tip de ten.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Olympic karate at Tokyo 2020: Top five things to know PDF Imprimare Email
Joi, 22 Aprilie 2021 19:32

 

     

                                             Olympic karate at Tokyo 2020: Top five things to know

    The best karatekas in the world will compete at the Tokyo 2020 Games in 2021: Who will become the first Olympic champion in history? When and where will karate take place at the Olympics? Find out here.

By Lorena Encabo
New sport on the block! Karate is one of the new sports you will be able to watch at the Tokyo 2020 Olympics in 2021.

Japan is the birth nation of this ancient martial art, which is one of the most popular sports in the world.

Here is your definitive guide to understanding the key things in Olympic karate at the Games.

                    New Sport on the Block 2020: Karate

Karate will be included as a new sport for the Tokyo 2020 Olympic Games.

Top Olympic karatekas at Tokyo 2020

There will be 80 athletes in total at theTokyo 2020 Games in 2021: 60 competing in the Kumite event and 20 in the Kata event. Both divisions will have an equal split of men and women competing.

Spaniards are on top of the kata world ranking in both male and female: Sandra Sánchez and Damián Quintero will be among the favourites in the event.

39-year-old Sánchez is 2018 World Champion, five-time European champion, and just entered the record books as the karateka with the most medals in the history of the international circuit.

The WKF called her the 'greatest of all time.'

Anything else?

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cristian Sapunaru pleaca de la Kayserispor! PDF Imprimare Email
Joi, 22 Aprilie 2021 16:56

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Cristian Sapunaru, actualul capitan a lui Kayserispor a anuntat pe pagina sa de Instagram oficiala, ca a fost informat de actualul sau antrenor ca desi mai are un an de contract cu echipa turca, nu mai este in planurile sale pentru urmatorul sezon.

Dupa 3 ani si jumatate in care multumeste suporterilor si staff-ului pentru aceasta perioada, Cristi Sapunaru ramane sa vada unde va evolua din sezonul viitor si totodata, scrie ca nu este de acord cu decizia antrenorului sau!

Citeşte mai mult...
 
Auto
Uniunea Europeană introduce noi etichete pentru anvelopele de iarnă, PDF Imprimare Email
Joi, 22 Aprilie 2021 14:30


  eticheta__anv

   Europa va fi prima regiune din lume care va folosi, începând cu 1 mai, eticheta pentru aderență pe gheață pentru anvelope. Această nouă etichetă cuprinde informații suplimentare despre aderența pe gheață și vine în întâmpinarea cumpărătorilor care își doresc să compare diferite anvelope, oferindu-le acestora posibilitatea de a achiziționa anvelope mai sigure și mai ecologice. Nokian Tyres a solicitat în mod activ schimbarea etichetelor anvelopelor, pentru a facilita achiziționarea de anvelope de iarnă adecvate și sigure pentru consumatorii din toate regiunile Europei.

 

Anvelopele fabricate începând cu luna aprilie 2021 vor fi prevăzute cu etichete noi, care vor începe să fie vizibile treptat pe anvelopele oferite spre vânzare. Acestea vor avea un simbol pentru aderență pe zăpadă și un cod QR către o bază de date europeană extinsă.

Citeşte mai mult...
 
Sport
M.T.S. :Primele 100 de zile PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Aprilie 2021 16:23

COMUNICAT DE PRESĂ

MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Primele 100 de zile: Reforma este cuvântul de ordine, iar creșterea performanței este principalul obiectiv

  

                 Ministerul Tineretului și Sportului

    După împlinirea a 100 de zile din mandatul ca Ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak a făcut un rezumat al activității sale și a echipei pe care o conduce, pentru a răspunde interesului public în legătură cu concluziile primelor evaluări, precum și cu planurile pentru perioada următoare.

Reforma este cuvântul de ordine și pilonul care centrează toate demersurile inițiate de la începutul anului și până în prezent.

Dacă vorbim de tineret, reforma vine mai ales în contextul noii realități generate de pandemie. Scopul nostru principal este sprijinirea tinerilor de azi pentru piața muncii de mâine. În acest sens, lucrăm la dezvoltarea unei propuneri de finanțare în valoare de 150 milioane Euro pentru susținerea și dezvoltarea unor activități și proiecte care să-i pregătească pe tinerii din România pentru joburile viitorului.

Dacă vorbim de sport, obiectivul principal este creșterea performanței, care nu se poate realiza fără o evaluare corectă a situației prezente, o structură clară care să lege toate instituțiile implicate, transparență în fluxul financiar și un management eficient și responsabil pe fiecare nivel.

Acestea sunt principiile pe care va fi așezată noua Strategie Națională a Sportului, estimată a fi finalizată până la sfârșit de 2021 și care are 3 obiective clare pentru următorii 10 ani, până în 2032:

  1. Plasarea României în Top 10 mondial la Jocurile Olimpice si Paralimpice
  2. Creșterea procentului populației care face sport de la 5% la 30%
  3. Practicarea zilnică a activităților sportive, în diverse forme, de către elevi.

Pentru atingerea acestor obiective, s-a pornit cu activități ample de audit și control la cluburi sportive si direcții județene pentru tineret și sport. Acestea se vor desfășura pe parcursul anului 2021 și la final vom avea o evaluare clară și corectă a situației din teren.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 839

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home