Total Media News

Bellu si Bitang NU demisioneaza: Ma bucur ca cele doua "EXPIRATE" au adus medaliile de la individual - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 08 August 2012 09:16
Index articol
Bellu si Bitang NU demisioneaza: Ma bucur ca cele doua "EXPIRATE" au adus medaliile de la individual
Pagina 2
Toate paginile



Se întunecase aseară cînd Mariana Bitang şi Octavian Belu au ajuns, alături de sportive, mai puţin Cătălina, în Satul Olimpic.
Mariana Bitang i-a spus lui Epuran "că tot ce s-a întîmplat este peste limita mea de suportabilitate". N-a detaliat, n-a rostit cuvîntul "demisie". Dar nici nu era nevoie, pentru că Belu a lămurit prima parte. Plecarea e deja declarată. "Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sînt un freelancer", a spus Octavian Belu pentru Gazetă.

Şi destinaţia? Aceasta este, deocamdată, necunoscută. Belu şi Bitang sînt nemulţumiţi de rezultat, deşi gimnastica a strîns 3 medalii, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României. Cătălina Ponor nu a apărut cu maşina care le-a adus pe colegele ei şi pe antrenori, ea fiind supărată după ce a spus că "m-a durut că n-am fost felicitată de antrenori pentru medalie".

"Îmi scriu memoriile"
Acum trei săptămîni, Belu şi Bitang glumeau în faţa ziariştilor Gazetei. "Mă retrag şi îmi scriu memoriile", a spus Belu. "Şi cine le citeşte?", a replicat, amuzată, Bitang. "Păi cine a zis că le citeşte cineva? Eu le scriu", a supralicitat Belu. Ceea ce părea o glumă se dovedeşte a fi fost un anunţ în avans.
**  sursa  :gsp.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Bellu si Bitang NU demisioneaza: Ma bucur ca cele doua "EXPIRATE" au adus medaliile de la individual - Pagina 2