Total Media News

Rulada in sos de vin PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 03 Octombrie 2012 06:55

                   

              Ruladă în sos de vin

  

 

                   

 

               

                     Rulada în sos de vin este un preparat delicios, apetisant și sățios, pe gustul invitaților pretențioși.

       Timp de preparare: Mediu

 


Numar de portii: 6
Complexitate: mediu
Calorii: 420Ingrediente1 kg muschi de porc
2 cepe
70 g unt
1 ou
150 g cascaval
150 g smântâna
1 cescuta cu vin
ulei
nucsoara
sare
piper
500 g spanac (În cazul în care folosesti spanac congelat, adauga-l peste ceapa calita fara sa-l oparesti.)Mod de preparare1.Opărește spanacul în apă cu sare. Separat, călește ceapa în unt topit. Adaugă spanacul scurs bine de apă. La câteva minute, încorporează cașcavalul ras și oul bătut cu smântâna, sare și piper și un vârf de linguriţă cu nucșoară.
 
2.Taie carnea în așa fel încât să obţii o foaie mai mare și condimentează cu sare și piper. Întinde amestecul de ciuperci, rulează bine și leagă cu sfoară.3.Așază rulada într-un vas și stropește-o cu trei linguri cu ulei, o ceșcuţă cu apă și vin. Lasă la cuptor, la foc moderat, cel puţin 90 de minute. Din când în când, stropește cu sosul format în tavă.

**  sursa  :ecuisine.ro

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Rulada in sos de vin