Total Media News

Castigatorul Leului de Aur la Venetia 2012, in deschiderea Festivalului International de Film Experi PDF Imprimare
Joi, 15 Noiembrie 2012 20:17
Index articol
Castigatorul Leului de Aur la Venetia 2012, in deschiderea Festivalului International de Film Experi
Pagina 2
Toate paginile

      Gala de deschidere BIEFF aduce  in premiera  in Romnia cistigatorul Leului de Aur de la Venetia, Pieta, semnat de controversatului regizor corean Kim Ki-duk  si va avea loc la Cinema Scala, marti, 20 noiembrie. Filmul e precedat de The Wholly Family, cel mai nou scurtmetraj al lui Terry Gilliam   cistigator al Premiului pentru cel mai bun scurtmetraj la Premiile Academiei Europene de Film.

                             

   Aclamat la scena  deschisa  dupa  premiera de la Venetia, Pieta de Kim Ki-duk este o relatare nuantat    despre vin , sacrificiu si   ispasire. Filmul spune povestea unui   barbat care  lucreza ca recuperator pentru o companie de mprumut financiar, amenintndu-i brutal pe cei creditati, pentru rambursare. Reunit pe neasteptate cu mama sa, care il abandonase la nastere, cruzimea protagonistului cedeaza in fata afectiunii materne si acesta renunta la slujba.

Totusi, faptele sale violente nu ramin  fara  consecinte: in mijlocul momentelor de apropiere si fericire cu mama, aceasta este rapita.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film Castigatorul Leului de Aur la Venetia 2012, in deschiderea Festivalului International de Film Experi