Total Media News

Sfaturi pentru un cozonac pufos PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:52
Index articol
Sfaturi pentru un cozonac pufos
Pagina 2
Toate paginile

                                                     Legile nescrise ale bunicii

                                        

  • Toate ingredientele necesare pregatirii cozonacilor se scot din frigider sau camari reci si se lasa peste noapte intr-o camera incalzita.
  • Pentru a da cozonacului o culoare galbena mult mai intensa, ouale se sparg de seara si se presara cu sare.
  • Albusurile se bat mult mai repede daca in castron se adauga cateva picaturi de lamaie si un pic de sare. Spuma de albusuri astfel obtinuta va fi mult mai ferma.
  • La cozonac, nu se folosesc niciodata oua de rata, gasca sau de curca, pentru ca albusul lor, fiind dens si greu, nu se bate bine si nu permite aluatului sa creasca.


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Sfaturi pentru un cozonac pufos