Cum sa faci un platou de branzeturi delicios - Pagina 2 |
Bucatarie - Retete | ||||
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:21 | ||||
Pagina 2 din 2
Pregateste branza Aromele complexe ale branzeturilor ies la iveala la temperatura camerei. Scoate-le din frigider cu cel putin o ora inainte de servire si lasa-le sa se incalzeasca. Abia atunci cand nu se mai simt reci la atingere pot fi consumate. Aranjeaza-le Serveste toate branzeturile pe un platou de lemn. Cu putina rabdare, il poti face sa arate ca la un restaurant de top. Pentru inceput, aranjeaza-le in functie de gust – de la cele mai usoare la cele mai puternice, in sensul acelor de ceasornic. Intre ele, plaseaza fructele si celelalte alimente pe care vrei sa le incluzi in platou. Intr-un colt al platoului pune strugurii si nu uita nici de cutite. Mai jos ai si cateva modele de pe Pinterest.
** sursa :foodstory.ro |