Total Media News

Filme din "Spatiu Feminin" la Instituto Cervantes PDF Imprimare
Luni, 25 Martie 2013 18:54
Index articol
Filme din "Spatiu Feminin" la Instituto Cervantes
Pagina 2
Toate paginile

    Instituto Cervantes din Bucureşti organizează, sub titlul “Spaţiu Feminin”, în perioada 26 martie - 10 iunie, o serie de proiecţii de lungmetraje semnate de cele mai importante regizoare spaniole. Proiecţiile vor avea loc la Sala de Proiecţii a Instituto Cervantes (bd. Regina Elisabeta 38).

                        

      Filmul “Elisa K.” (2011) regizat de Judith Colell deschide aceasta serie de proiecţii în seara de 26 martie, ora 19:30. Proiecţia va avea loc în prezenţa regizoarei Judith Colell – vicepreşedinta Academiei Spaniole de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi va fi urmată de discuţii cu publicul. Filmul va rula in v.o. catalana si subtitrare in engleza. Intrarea este libera, pentru rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


     Judith Colell s-a nascut la Barcelonain 1968 si este licentiata in Istoria Artei,la Universitatea din Barcelona, si in Film,la Universitatea din NewYork. A regizat filmele “Nosotras” (2001), premiat printre altele la festivalurile de la Sitges, Lorca si Vitoria, “53 días de invierno” (2007), selectionat la Festivalul de Film dela San Sebastián, film pentru care a obtinut premiul pentru cea mai buna actritala Festivalul de la Toulouse si nominalizari la alte 10 premii Barcelona.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film Filme din "Spatiu Feminin" la Instituto Cervantes