Total Media News

Paste cu sos de patrunjel, usturoi si parmezan PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 08 August 2013 19:05
Index articol
Paste cu sos de patrunjel, usturoi si parmezan
Pagina 2
Toate paginile

                            Ai nevoie de o reţetă uşoară pentru o cină rapidă?

 

        Iţi recomandăm  această reţetă care combină pastele cu un sos uşor de usturoi, pătrunjel şi ulei de măsline.

                                        

                    Ingrediente

1 cană cu paste integrale
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute
parmezan răzuit.


 

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 15 minute · Nr. porţii: 2

Se fierb pastele şi se scurg de apă.
Se prepară sosul amestecând toate ingredientele (cu excepţia parmezanului) în blender.
Se toarnă sosul peste paste, se amestecă bine, după care se presară deasupra parmezan.

 

 

**  sursa  - eva.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Paste cu sos de patrunjel, usturoi si parmezan