Total Media News

Craciun Taranesc la Muzeul Taranului Roman - Pagina 2 PDF Imprimare
Vineri, 09 Decembrie 2011 09:53
Index articol
Craciun Taranesc la Muzeul Taranului Roman
Pagina 2
Toate paginile

 

    Mancaruri la fața locului pe gustate:Pe langa bunatatile traditionale din care am pomenit mai sus, ne vor gati stoichite din Maramures bucate alese, de dulce dar si de post: sarmalute de post, placinte si alte bunatati. Si cum este dezlegare la peste, veti putea degusta la fata locului bors de peste fierbinte si alte specialitati pescaresti, vin fiert cu scortisoara, turta dulce, tochitura la ceaun

Nu vor lipsi mestesugarii si artistii hand made care impletesc, mesteresc si olaresc cu atata maiestrie lucruri de trebuinta caselor de gospodari, care vor veni cu obiecte de ceramica, decoratiuni de Craciun, produse artizanale din lemn pentru bucatarii de gospodine stasnice, oale de sarmale de ceramica, caciuli, fulare si alte impletituri pentru sezonul rece, bijuterii hand made, sapunuri de casa, caciuli de blana din Moldova si alte obiecte mesterite cu drag si pricepere.

Daca vrei sa regasesti atmosfra Craciunului autentic taraneasc de alta data te asteptam cu drag si emotie intre 9 si 11 decembrie , de la 10:00 pana la orele 18:00, la MTR. Intrarea este libera!



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura Craciun Taranesc la Muzeul Taranului Roman - Pagina 2