Total Media News

O sibiancă a facut din retetele bunicilor o afacere si vinde fursecuri si zacusca in Germania PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:01
Index articol
O sibiancă a facut din retetele bunicilor o afacere si vinde fursecuri si zacusca in Germania
Pagina 2
Toate paginile

    O sibiancă de 37 de ani, căreia i-a rămas în minte farmecul copilăriei trăite în gospodăriile perfecte ale bunicilor ei, a transformat în afacere reţete tradiţionale româneşti şi săseşti şi vinde dulceţuri, siropuri, zacuscă şi fursecuri în magazine din România şi Germania.


     Bianca Cotora are 37 de ani şi locuieşte în Avrig, judeţul Sibiu. De mai bine de doi ani şi jumătate şi-a deschis, într-o căsuţă cochetă din zona centrală a oraşului, un magazin în care vinde dulceţuri, gemuri, siropuri, fursecuri, dar şi obiecte decorative din pânză, feţe de masă, naproane, şerveţele, şorţuri de bucătărie, coşuleţe cadou, toate realizate manual sau în sistem de manufactură.

    Inspirată de magazinele de suveniruri, a trecut de la marketing la "ciudăţenii" creative

    Bianca a lucrat mai mulţi ani în departamentul de marketing al firmei pe care o deţine împreună cu soţul ei, dar povesteşte însă că nu a fost niciodată pe deplin satisfăcută de munca de marketing şi ajunsese să simtă că se plafona.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete O sibiancă a facut din retetele bunicilor o afacere si vinde fursecuri si zacusca in Germania