Total Media News

Conferinta de presa a Federatiei Romane de Baschet PDF Imprimare
Marţi, 11 Februarie 2014 22:51
Index articol
Conferinta de presa a Federatiei Romane de Baschet
Pagina 2
Toate paginile

        Sala de conferinte “Mihai Nedeff” din incinta sediului Federatiei Romane de Baschet a gazduit, astazi, de la ora 12:00, prima conferinta de presa a noii conduceri a FRB, in fata reprezentantilor mass-media prezentandu-se presedintele Horia Paun, secretarul general Dan Berceanu, antrenorul federal Tudor Costescu si directorul Departamentului International&Evenimente, Adrian Voinescu.

                                         

    Dupa o scurta prezentare a staff-ului FRB, presedintele Horia Paun a vorbit despre strategia de dezvoltare si promovare a baschetului romanesc pentru urmatoarea perioada, precum si despre competitiile internationale in care sunt angrenate echipele nationale ale Romaniei.
 
Grupa dificila, dar mai accesibila, spre Eurobasket 2015
 
Referindu-se la strategia pe care FR Baschet a decis s-o adopte in urmatoarea perioada, antrenorul federal Tudor Costescu a mentionat ca vizeaza in principal identificarea tinerilor jucatori romani care dau randament si promovarea lor pana la nationala de seniori, care este pregatita de antrenorul principal Marcel Tenter.

“O parte din tinerii jucatori care anul trecut au dat randament la Jocurile Mondiale Universitare, vor face parte acum din echipa nationala de seniori pregatita de Marcel Tenter. Ne-am propus sa identificam jucatorii de perspectiva si sa-i promovam pentru a obtine performante notabile”, a spus Costescu, in vreme ce presedintele Horia Paun, care a fost prezent la tragerea la sorti de la Barcelona, a reamintit ca tricolorii au fost distribuiti in Grupa F, alaturi de Letonia, Suedia si Slovacia. “Putem spune ca este o grupa ceva mai accesibila, daca tinem cont ca am fi putut ajunge in Grupa G, cu Rusia si Italia! In seria noastra, putem juca, Letonia, Suedia si Slovacia fiind adversari puternici, dar oarecum mai accesibili. Avem sansa noastra!”, a mentionat si fostul international Adrian Voinescu, recent “transferat” in staff-ul FRB in cadrul Departamentului International & Evenimente.
 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa Conferinta de presa a Federatiei Romane de Baschet