Total Media News

Curs caiac white water pe raurile Buzau si Basca organizat de Green Adventure PDF Imprimare
Miercuri, 23 Aprilie 2014 15:05

     Green Adventure organizeaza in perioada 7-13 iunie 2014 cursuri de caiac white water pe raurile Buzau si Basca.

                                             

    Vor fi  2 module de curs consecutive, respectiv modul de incepatori absoluti si intermediari. Mai exact, in intervalul 7 - 10 Iunie 2014 se organizeaza modul de incepatori absoluti si in intervalul 11 - 13 Iunie 2014 avem modul intermediari.Numarul maxim de cursanti admis este de 10 studenti/curs. 

    Pentru acest numar de studenti oferim 3 instructori bulgari cu mare experienta, participanti la competitia Adidas Sickline. Cursul de caiac pentru incepatori incepe cu ture pe lac si apoi ne aventuram in apele repezi usoare. Cursurile de initiere imbina distractia si bucuria de a vasli cu un coaching intens.

   Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, pericole in apa etc.

 

Cursul de caiac intermediar si avansat consta intr-o pregatire mai intensa, cu ore de teorie si ore bune de vaslit. Veti invata sa stapaniti perfect directia, tehnicile de vaslit, intrarea si iesirea in si din eddy puternice, eskimo roll, sprijinirea pe padela, tehnica de boof, tehnici de salvare ... plus recunoasterea pericolelor din apa si dinamica ei.

Folosim cele mai bune caiace de white water produse de Pyranha Kayaks, Fluid Kayaks, Liquidlogic si Titan Kayaks.

Echipamentul de protectie (costum neopren, incaltaminte neopren, casca) ofera confort termic prin calitate si diversitatea marimilor existente. Vestele de salvare folosite de noi sunt speciale pentru acest sport avand o flotabilitate net superioara fata de cele obisnuite.

Fiecare sedinta de curs este filmata cu camere de actiune full HD Go Pro, iar de pe mal suntem urmariti permanent de un fotograf cu mare experienta. Seara facem sedinte tehnice in care comentam secventele de film in care vasliti pe rau.

 

Info   la  :

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Telefon:021 460.00.26
Mobil: 0720.531.220 

 

 

 

C.d.P.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sport extrem Curs caiac white water pe raurile Buzau si Basca organizat de Green Adventure