Total Media News

Interviu cu Nicolae Vasile. Bomba ! Fotbalistul a fost ofertat de o rivala a giulestenilor. PDF Imprimare
Luni, 28 Iulie 2014 13:29

      Astazi , Nicolae Vasile , fundasul stanga al Rapidului in varsta de 18 ani , a avut amabilitatea sa ne ofere un interviu mai pe larg despre situatia sa de la club, si amanunte despre inceputurile sale ca fotbalist .

 


Reporter : Salut Niky , imi face o deosebita placere sa te am alaturi de mine si as vrea in aceasta dupa-miaza mai multe amanunte legate de cariera ta , si actuala situatie de la Rapid .

Nicolae Vasile :Imi face mare placere sa vorbesc cu tine ,imi face mare placere sa vorbesc despre cariera mea , si cu cea mai mare placere si cu o sinceritate maxima discutam .

R: In primul rand , spune-mi si mie de unde pasiunea ta pentru fotbal , unde te-ai apucat de fotbal , si pe ce pozitie ai jucat cand erai mic?

N.V :Am inceput fotbalul pe la 5 ani , tin minte ca eram fascinat de minge , ma jucam toata ziua de dimineata pana seara , pana cand bunicul unui prieten de-al meu m-a vazut jucand , si a spus "Hai sa te duc la fotbal" .De atunci a inceput acest vis minunat . Am inceput fotbalul la Pro Luceafarul , tin minte si acuma , primul meci oficial a fost  pe 20 Iulie 2005 , si am inceput sa joc prima oara ca libero ,ultim aparator, iar acum , 5-6 ani am fost nevoit sa ma reprofilez fundas stanga,  pentru ca nu se mai folosea libero in campionatul Romaniei , la echipele mari , si acum am deja 6 ani la Rapid , si speram ca aceste probleme sa se rezolve .

R:Ai spus ca joci la Rapid , esti deja de 2 ani in anturajul echipei mari , esti la nationala de tineret ,de unde pasiunea ta pentru Rapid ? Esti un jucator apreciat de suporteri.

N.V : Da , le multumesc din suflet pentru ca sunt alaturi de mine si nu m-au uitat , eu intotdeauna am privit catre ei , orice decizie am luat in legatura cu Rapid.Eu ma lupt sa raman aici , si sper zilele ce vin sa semnez .Pasiunea pentru Rapid , vine de la unchiul meu care e rapidist , si de mic ma ducea la stadion ,si bineinteles , nu ai cum sa te indragostesti de acest club cu fani minunati .

R:Ai vreun idol ? Si daca da,  despre cine este vorba ?

N.V: Da , normal , idolul meu este Vladimir Bozovic .De cand am inceput sa joc la Rapid l-am avut ca idol , l-am prins si la echipa , mi-a dat niste sfaturi .

R: I-ai preluat chiar si numarul pe tricou ( numarul 19).

N.V: Exact , este o mandrie pentru mine sa port acest tricou ,numarul 19 , am apucat sa fur multe de la el , mai ales spiritul de lupta , niciodata nu se dadea batut , un spirit de luptator , si cu siguranta el este si va ramane idolul meu .

 

R: Toata suflarea rapidista este in momentul acesta interesata de situatia ta ce pare destul de incurcata in momentul asta. Sa o luam cu inceputul . De la inceputul sezonului pur si simplu nu te-ai antrenat cu echipa ,a venit momentul reunirii unde nu te-ai schimbat si ai ramas pe marginea gazonului , si nu ai semnat un nou contract , cel trecut expirand pe 30 iunie 2014 .

N.V:  Da, exact,  este o situatie foarte incurcata , pentru ca eu am fost la final de contract pe data de 30 iunie cum ai spus si tu .Am fost la negocieri , eu de buna credinta sa semnez cu Rapidul in continuare , insa , mi-a fost propus un contract cu clauze ilegale, abuzive , asa fiind descris acel contract de avocatul meu .N-am putut sa semnez acel contract pentru ca sanatatea si viitorul meu erau in joc, pe 3 ani .Multe guri spun ca nu am semnat pentru ca erau putini bani .. Nu s-a pus niciodata problema remuneratiei , cand vine vorba de Rapid .Am cerut ca restantele salariale ce sunt intr-un numar foarte mare sa-mi fie respectate , si sa fie vehiculate in contract.M-am prezentat la reunire , prima oara la cabina m-am dezbracat , apoi mi s-a spus ca" jucatorii amatori nu au ce cauta la antrenament. M-a bufnit si rasul , insa apoi imi venea sa plang , pentru ca simteam cum sunt dat afara din casa mea , pentru ca Giulestiul este casa mea , acolo am crescut. Dupa, doamna Cristina Andronache a impinsa demersurile sa fiu suspendat 2 ani de zile pentru ca nu am semnat acest contract , maine (29 iulie) fiind unul dintre termeni ,speram sa am un verdicat favorabil si sper ca pana la urma totul se va rezolva .

R: Ai avut vreo alta oferta in aceasta perioada de la alta echipa ?

N.V:  Am fost curtat foarte insistent de Dinamo.Mi-au oferit un contract concret , pe care nu am fost de acord sa-l discut avand in vedere ca sunt rapidist.De asemenea , 5-6 oferte de la echipe nou promovate , si impresarul meu a avut circa 6 oferte din strainatate pentru mine .Astept sa vad ce se intampla la comisii , sa fiu chemat la negocieri , si probabil o sa revin .

R: E foarte important ca ai clarificat acest lucru pentru suporteri ,si pentru toata suflarea rapidista care e interesata de situatia ta in acest moment. Se stie ca noul patron este Valerii Moraru , s-a clarificat toata situatia administrativa , ai avut vreo negociere cu noul patron ?

N.V: Nu , deocamnata nu am luat contact cu dansul , sper sa ma sune in viitorul apropiat , si sa ma cheme la negocieri , sa mi negociez contractul si sa revin . Niciodata , in acest timp de o luna , in care m-am atrenat cu preparatorul meu fizic , nu mi-am manifestat dorinta sa plec si am cerut minim de conditii pentru mine, pentru ca este viitorul meu pe 3 ani de zile in fata .

R: Ce parere ai despre noul investitor al Rapidului ? Pare un om ce vrea sa faca treaba la Rapid .

N.V : In primul rand, vreau sa-l felicit pe domnul Moraru , pentru ca a reusit un lucru formidabil , au fost atatia domni interesati de Rapid , si au negociat , insa dansul este singurul care a izbutit sa ia clubul . A facut un lucru extraordinar , si ii multumesc sa vina alaturi de noi sa lupte pentru supravietuirea Rapidului .

R: Se stie ca si inainte de meciul cu Steaua , si dupa a fost la baieti la cabina , le-a promis si o prima , prima pe care voi probabil nu ati avut-o foarte mult timp, si nu ma refer la ultimul sezon , poate chiar la penultumul.

N.V: Da, exact, o prima din partea clubului , pot sa spun ca nu am avut . Am avut prime de la Viorel Moldovan , ne-a ajutat foarte mult , la 5-6 meciuri ne-a dat dansul prima din banii lui personali ,un rapidist adevarat , care a facut multe lucruri pentru Rapid.Din partea clubului , nu a venit nicio prima la niciun meci , insa acuma domnul Moraru a primit o prima si ii multumim pentru acest lucru .

R:Crezi ca echipa poate reveni , cu domnia sa la carma o forta , asa cum era cand ai aparut tu in anturajul primei echipe ?

N.V: Da , normal ca poate reveni , pentru ca Rapidul are jucatori buni , cu cateva transferuri si cu spriji financiar potent se poate face treaba la Rapid .

 

R: Cum ti s-a parut meciul cu Steaua din campionat ?Ai fost la meci ?

N.V: Da , am fost in tribuna . Un meci echilibrat pana in minutul 70 , cand au facut diferenta , cele 2 cantonamentele ale Stelei facute .Noi am avut o perioada de pregatire de doar 14 zile , in care nu am putut face mare lucru .

R:  Cu domnul Ionel Ganea ai avut vreo discutie ?

N.V: Nu , insa sper sa rezolv problemele contractuale si atunci cu siguranta voi avea.

R: Care crezi ca poate fi obiectivul realist al Rapidului in acest sezon , avand in vedere ca domnul Moraru , a venit cu promisiuni viabile ?

N.V: Rapidul , dupa parerea mea , trebuie sa supravietuiasca acestui sezon , trebuie sa se afle pe un loc care este stabil si care ar asigura participarea in Liga 1 , sezonul viitor .

R: Pe plan personal ce ti-ai dori pentru sezonul 2014/2015 ?Nu a inceput foarte bine , a inceput cu niste probleme , probabil vei primi o oferta din partea clubului .Ce-ti propui ?

N.V: Imi propun se semnez cu Rapidul, sa joc la echipa pe care o iubesc , sa fac meciuri bune, meciuri in care sa obtinem 3 puncte, sa joc cat mai multe meciuri , sa fac tot ce pot pentru a ajuta clubul .

R: In final , le poti transmite  un mesaj suporterilor .Ei sunt foarte interesati de situatia ta , te respecta si abia asteapta sa te vada pe gazon din nou.

N.V: Cu siguranta,  le transmit si ii  asigur ca lucrurile la Rapid sunt pe drumul cel bun .Usor, usor , ne revenim , vom redeveni cine am fost si le multumim pentru sprijinul acordat .Fac o atmosfera incredibila, si sa o tina tot asa.

R:Iti multumesc pentru acest interviu si iti urez multa bafta in sezonul ce deja a inceput  !

 

Interviu realizat de : Duta Gini-Andrei pentru TMN

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Interviu cu Nicolae Vasile. Bomba ! Fotbalistul a fost ofertat de o rivala a giulestenilor.