Total Media News

Orașe românești pentru un city break PDF Imprimare
Vineri, 26 Septembrie 2014 08:17

       Cei mai mulți dintre turiștii români aleg să meargă într-un city break toamna și primăvara, când tarifele la cazare sunt mai bune decât în plin sezon și includ servicii suplimentare precum demi-pensiune și acces la spa.


              

 

    Yahoo! News vă prezintă o listă a celor mai căutate cinci orașe pentru un city break în România, realizată pe baza căutărilor făcute pe site-ul de rezervări online HotelGuru.ro.
 
1. Sighișoara Fiind singura cetate medievală încă locuită din Europa,  anul acesta, Sighișoara a fost inclusă într-un top al destinațiilor europene care trebuie vizitate, realizat de publicația Business Insider. Aici, turiștii pot vizita Turnul cu Ceas, Casa Venețiană sau Scara Acoperită care duce până la Școala din Deal.

2. Timișoara “Oraşul premierelor” este perfect pentru un city-break în care turiștii să  descopere farmecul arhitecturii și al modului de viață din vestul țării. Fie că aleg să se plimbe prin piețele și parcurile Timișoarei, să viziteze obiective turistice precum Catedrala Catolică, Monumentul Sfintei Treimi sau Palatul Baroc (Muzeul de Artă) sau să participe la evenimentele desfășurate aici (Festivalul Interantional de Dans, Oktoberfest, Festivalul Vinului), Timișoara poate fi alegerea perfectă pentru o scurtă vacanță de toamnă.

 

 

 

3. Cluj Turiștii cale aleg Clujul pentru a petrece câteva zile pot vizita  Biserica Franciscană, Grădina Botanică, Bastionul Croitorilor, dar și Universitatea Babeș Bolyai. În plus, toamna aceasta, la Cluj se organizează cea de-a 5-a ediție a Transilvania Salsa Festival, între 21 și 23 octombrie, unde sunt așteptați pasionați de dans din întrega țară, dar și din străinătate.

4. Alba Iulia Aflat pe locul al patrulea în ceea ce privește căutările pentru un city break în România, în orașul Alba Iulia există atracții istorice precum Cetatea Alba Carolina, Castrul Român sau Cetatea Medievală.

5. Iași Pentru turiștii romantici, un weekend prelungit în Iași este city break-ul perfect. Ei pot face o plimbare prin Copou, prin Grădina Botanică sau să se oprească la una dintre cafenele boeme de pe străduțele întortocheate. De asemenea, pot vizita Muzeul Unirii sau merge la o piesă de teatru la Teatrul Național “Vasile Alecsandri”

 

 

**   sursa  :--

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Orașe românești pentru un city break