Total Media News

Cursa de anduranţă din Australia LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour PDF Imprimare
Joi, 24 Ianuarie 2019 12:20
      În ultima zi din ianuarie e programat debutul competiţiei LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour. Cursa de anduranţă din Australia reprezintă pentru specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY deschiderea anului competiţional. „Ne bucurăm de cursa captivantă care ne aşteaptă“, spune Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY.

   
                 https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/01/Bathurst_2018a.jpg

 

      Începând din 2013, LIQUI MOLY dă numele competiţiei de 12 ore care se desfăşoară pe circuitul Mount Panorama. În plus, logo-ul albastru-roşu poate fi văzut pe parbrizul fiecărei maşini care ia parte la cursă. „Acest lucru ne ajută în activitatea noastră din Australia, dar are ecouri în toată lumea“, declară Peter Baumann. Cursa de anduranţă şi-a câştigat în ultimii ani o reputaţie internaţională. Echipele vin de pe toate continentele, la fel de globală fiind şi prezenţa în mass-media.

     LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour este prima mare cursă de anduranţă a anului, după cursa de 24 de la Daytona, în SUA. „Solicitare extremă pe o durată aşa de mare – asta merge doar dacă ai uleiul care trebuie în motor“, spune Peter Baumann. „Implicarea noastră în Bathurst demonstrează că uleiurile şi aditivii noştri sunt capabili de performanţă de top, fără compromisuri.“

 

 

 

Cel puţin până în 2022 LIQUI MOLY va continua să-şi dea numele cursei de 12 ore de pe circuitul Bathurst. „Se vor face zece ani“, spune Peter Baumann. „Această perioadă lungă arată ce mare succes este această sponsorizare şi cât de importante sunt pentru noi parteneriatele pe termen lung.“

Fotografii:

Startul competiţiei LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour se dă dimineaţa devreme, când afară este încă întuneric.

Când se face lumină, piloţii LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour mai au încă multe ore de competiţie în faţă.

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2018 a obţinut o cifră de afaceri de 545 milioane euro.

 

*

** --
LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Automobilism international Cursa de anduranţă din Australia LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour