Total Media News

Vasile Gliga, ales vicepresedinte al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 Februarie 2019 15:33
                             
  Presedintele Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS) Vasile Gliga a fost ales, cu 84 de voturi, vicepresedinte pe probleme de marketing al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF). Contracandidatul sau Ken Richards, presedintele Federatiei de Dans Sportiv din Statele Unite ale Americii, a obtinut 36 de voturi.


Vasile Gliga, membru in prezidiul WDSF din 2013, a reusit sa convinga majoritatea delegatilor din cele 92 de state, ca strategia aplicata la nivel national, atat in afaceri, cat si in politica si in dans sportiv, poate aduce rezultate frumoase si la nivel international. ''Rezultatul de la Singapore vine ca o urmare fireasca a evolutiei dansului sportiv romanesc, care a ajuns la nivelul cel mai de sus al performantei internationale.

 

 

 

Astazi avem opt campioni mondiali, multipli campioni europeni si aproape ca nu exista competitie internationala fara o pereche de dansatori romani pe podium. Romania a devenit o forta in acest sport, o voce puternica atat pe ringul de dans, cat si in diplomatie, la cel mai inalt for, acolo unde se iau cele mai importante decizii, care influenteaza milioane de oameni. Pentru mine este o mare onoare, o mare bucurie, dar si o mare responsabilitate, nu doar prin atributiile care mi-au fost date, ci si prin faptul ca voi reprezenta direct vocea dansatorilor nostri in gasirea celor mai bune solutii pentru dezvoltarea acestui sport'', a declarat Vasile Gliga intr-un comunicat de presa. Printre prioritatile noului prezidiu al WDSF se numara acceptarea dansului sportiv la Jocurile Olimpice, primul pas fiind realizat, prin introducerea disciplinei break dance la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) din 2018, de la Buenos Aires. Conducerea WDSF isi propune de asemenea sa largeasca sfera dansurilor care intra in categoria dansului sportiv, prin introducerea unor discipline noi, de exemplu hip hop, salsa, dansuri artistice sau chiar dansurile folclorice.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Dans Vasile Gliga, ales vicepresedinte al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv