Total Media News

Proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Soc, PDF Imprimare
Miercuri, 01 Ianuarie 2020 17:26

                                 


               Comunicat de presă

            Proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Sociale, în vederea ajustării aparatului de lucru, a fost publicat în dezbatere publică

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a afișat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea instituției. Demersul este justificat de angajamentul Guvernului de a evalua eficiența structurilor și de a propune soluții de îmbunătățire, inclusiv de reducere a aparatului public, acolo unde se justifică.

Astfel, proiectul de act normativ supus consultării prevede desființarea a 44 de posturi din structura MMPS, dintre care 14 funcții publice de conducere (3 director general, 2 director și 9 șef serviciu), 26 funcții publice de execuție de consilier superior și 4 funcții contractuale de consilier în cadrul cabinet Secretar de Stat.

 

 

 

 

Proiectul de Hotărâre prevede și reducerea numărului de secretari de stat, noua structură a MMPS urmând să aibă 4 astfel de posturi în loc de 5.

Aparatul propriu al Ministerului Muncii și Protecției Sociale va avea un număr maxim de 380 de posturi, finanțate de la Bugetul de Stat, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului Ministrului.

Proiectul de act normativ poate fi consultat la adresa: http://www.mmuncii.ro/j33/index.php/ro/transparenta/proiecte-in-dezbatere/5676-20191125-mmps-proiecthg

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   până în 4 decembrie 2019.

Mulțumim pentru contribuție!

 

Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Legislatie Proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Soc,