Total Media News

Zodiac chinezesc 2020 PDF Imprimare
Joi, 02 Ianuarie 2020 10:26

 

     

                                                   Imagini pentru semn  zodiac

     Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize.

      Puteți să vă descoperiți un anume talent și să faceți din el un mod de viață, vă puteți întâlni marea dragoste sau puteți începe o viață nouă în altă țară. Totul este posibil în 2020, anul Șobolanului de Metal. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în anul care urmează!



Zodiac chinezesc 2020. Șobolan

Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru că ele vin de la  Șobolanul de Metal, priviți anul ca pe o bucată mare de cașcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profitați și oportunități de a vă schimba total viața. Primiți șanse mari de câștig financiar, avansare în profesie, colaborări noi și profitabile și ocazia de a vă fi recunoscute eforturile de până acum.

În dragoste, se anunță un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiați o familie cu persoana pe care o aveți deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Șobolanului de Metal sunt trainice și fericite. În cazul în care sunteți singuri, deocamdată, pregătiți-vă să vă întâlniți sufletul pereche!

 

Zodiac chinezesc 2020. Șobolan

Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru că ele vin de la  Șobolanul de Metal, priviți anul ca pe o bucată mare de cașcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profitați și oportunități de a vă schimba total viața. Primiți șanse mari de câștig financiar, avansare în profesie, colaborări noi și profitabile și ocazia de a vă fi recunoscute eforturile de până acum.

În dragoste, se anunță un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiați o familie cu persoana pe care o aveți deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Șobolanului de Metal sunt trainice și fericite. În cazul în care sunteți singuri, deocamdată, pregătiți-vă să vă întâlniți sufletul pereche!

 

Zodiac chinezesc 2020. Tigru

Șobolanul de Metal va arunca în mod constant în calea Tigrului perspective tentante, astfel încât ochii să i se aprindă – pe care să o urmeze? Totodată, nu ai voie să eziți: cine ezită – pierde! Tigrul oricum este foarte norocos, dar în anul 2020, în viata ta va fi ca o loterie în care tu ai toate biletele câștigătoare.

În dragoste, Tigrii vor reuși nu numai să-și găsească un partener potrivit, dar să se și îndrăgostească lulea, experimentând pasiunea în toate nuanțele ei. Tigrii căsătoriți sunt sfătuiți să se implice mai mult în viața de familie, să vă răsfățați și ajutați partenerul în treburile casnice și să fiți foarte atenți și grijulii!

 

Una dintre surprizele, pregătite de Șobolan pentru Tigru în 2020 este bogăția neașteptată, spune Urania. Mulți Tigri vor obtine independență financiară datorită descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer.

Zodiac chinezesc 2020. Iepure

În 2020, Iepurii au avea parte de emoții pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, susținerea prietenilor, mai mulți bani, însă ciuliți bine urechile să nu vă scape norocul! Aveți toate șansele să primiți o moștenire, să vă schimbați locul de muncă și/sau să vi se mărească simțitor salariul!

Sunteți calculați și precauți, iar asta este pe placul Șobolanului de Metal, care vă va răsplăti cu daruri și surprize. Chiar și amoroase! Totuși, lăsați-o mai moale cu flirtul dacă sunteți căsătoriți, că s-ar putea să fiți prinși pe picior greșit. Cei singuri au parte, însă, de experiențe interesante și distracții pe bandă rulantă. Ascultați-vă inima și totul va fi bine!

 

Zodiac chinezesc 2020. Dragon

Șobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize și emoții. Este posibil să dați și de situații ce vă vor părea dificile, însă cu mult calm și optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunță pe măsură! Succes în dragoste și reușite în carieră, ce să vă doriți mai mult?!

În 2020, vă veți bucura de admirația sexului opus și se anunță aventuri multe, care ar putea duce și la o relație de lungă durată. Se preconizează toate șansele pentru o căsătorie chiar și, de ce nu, apariția unui copil.

 

Zodiac chinezesc 2020. Șarpe

În acest an poți să-ți schimbi pielea și să renaști! Primești toate șansele să-ți schimbi viața și să o iei de la capăt, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gură de aer proaspăt. Șarpele, de obicei prudent și calculat, își va pierde mințile într-un vartej de trăiri intense, alături de o persoană care va apărea în viața ta când te aștepți mai puțin. Șobolanul va aduce în anul 2020 un plus de pasiune, armonie și echilibru în viața voatră de cuplu.

În carieă, este posibil să apară mici obstacole, însă calmul specific te va ajuta să treci peste și astrele te încurajează să începi o afacere pe cont propriu, să-ți duci un vis la îndeplinire, să pui bazele unei dorințe mai vechi.

 

Sfatul astrologului: stai departe de intrigi și conflicte, nu te băga în bârfe și mergi pe drumul tău. Dacă vei respecta asta, se anunță numai bucurii pentru tine și în plan financiar și al carierei.

Zodiac chinezesc 2020. Cal

În 2020, ești mai ambițios, mai muncitor, mai harnic și mai rezistent ca niciodată, iar Șobolanul de Metal îți dă forță să termini cursa victorios, primul pe linia de sosire!

Sentimental, este posibil să fii puțin cam agitat. Gelozia, irascibilitatea și aroganța specifice atât Calului, cât și Sobolanului aduc tensiune în relația cu persoana iubită, așa că fiți sinceri și implicați în povestea de dragoste. Iar dacă nu mai simțiți să fiți acolo, cel mai bine este să ieșiți pe cale amiabilă din cursă și să o luați de la capăt alături de altcineva.

Horoscopul chinezesc îi promite Calului în anul 2020 o evolutie rapidă în carieră, dar trebuie să depuneți și voi ceva efort. Va merita pe deplin!

Zodiac chinezesc 2020. Capră

Schimbările pozitive pentru nativii Capră se vor produce începând din ianuarie 2020 și vor continua pe parcursul întregului an. Pe plan sentimental, urmează o mulțime de emoții și experiențe interesante, cu totul diferite față de ceea ce ați trăit până acum. Veți avea un farmec irezistibil, care va atrage admiratorii ca un magnet. Cei mai norocoși dintre ei vor ajunge să trăiască alături de voi momente de neuitat și, mare atenție, se aud clopote de nuntă!

Nativilor casatoriti din zodia Capra, anul 2020 al Sobolanului le va aduce stari romantice.

În anul Șobolanului de Metal, Caprei îi vor veni in continuu idei noi legate de castiguri rapide si organizarea propriei afaceri, care vor fi realizate cu succes.

Zodiac chinezesc 2020. Maimuță

Pentru nativii Maimuță, 2020 este un an al surprizelor, al noilor începuri, al momentelor „Punct și de la capăt!' și vor trebui să se adapteze rapid schimbărilor. Nu luptați cu noutățile din viața voastră, ba dimpotrivă, încercați să vă bucurați de ceea ce vă rezervă Șobolanul de Metal!

Și viața sentimentală va trece prin anumite schimbări, iar dacă simțiți că locul vostru nu mai este lângă actualul partener, nimic nu vă va opri să ieșiți din poveste!

Fiind cuprinsă de un vârtej de pasiune și emotii, Maimuța impulsivă si neastamparată s-ar putea să nu reuseașcă să adopte o atitudine serioasă și să-și aleagă partenerul pentru o relatie de durată. Probabil, nici nu trebuie sa o faca – in anul Sobolanului, partenerul ideal va face el singur tot posibilul pentru a-i cuceri inima.

Zodiac chinezesc 2020. Cocoș

2020 este un an foarte important, în care firea de lider a Cocoșului se poate manifesta cu toată impetuozitatea, însă astrele vă sfătuiesc să vă moderați aroganțele pentru că s-ar putea întoarce împotriva voastră! În anul Șobolanului de Metal nu este loc de intrigi, minciuni sau umblat cu șopârlița vopsită. Fiți sinceri, umani și cu bun simț și veți avea un an senzațional!

Însă, Cocosul nu se teme de dificultăți, si avand o personalitate ingenioasa si indrazneata, cu siguranta va gasi in anul Sobolanului posibilitatea de a se face remarcat si de a culege laurii invingatorului!

Influențele favorabile ale anului Șobolanului de Metal îi vor permite Cocoșului să devină mai delicat și mai atent cu persoana iubită, ceea ce îi va aduce fericire pe plan personal.

Zodiac chinezesc 2020. Câine

În 2020, Câinele va dispune de energie, hotărâre și forță pentru a câștiga osul cel mare! Și nu va fi nevoie neapărat de muncă grea pentru că Șobolanul îi va recompensă pentru curajul și munca din trecut. Însă, nu vă relaxați prea mult pentru că prosperitatea și succesul Câinelui în următorii 11 ani ai ciclului zodiacal depind de eforturile depuse în anul 2020.

Nativii singuri din zodia Câine vor cunoaște în anul 2020 fericirea iubirii reciroce! Stăpânul anului, Șobolanul, le va auzi dorința secretă și le va oferi un partener, care îi va înțelege din priviri, le va oferi grijă, atenție, sentimentul de liniște și siguranță.

În anul 2020, ambițios și puternic, Câinele îi va sfâșia pe toți cei răuvoitori, va ocoli cu încredere rivalii și își va croi cu ușurință drumul către bunăstarea financiară.

Șobolanul, îl va împinge să ia decizii raționale, bazate pe logică pură, și nu pe sentimentele de moment. De asemenea, pentru a-l motiva și a-l inspiră, îi va aduce Câinelui victorii mici.

Zodiac chinezesc 2020. Mistreț

Tot ceea ce va face Mistrețul în anul 2020, se va dezvoltă și va evolua în continuare, iar asta îi va face pe reprezentanții acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc să muncească cu și mai multă dedicație.

în anul 2020, Mistrețul va preferă că flirtul să aibă o continuare, iar singură noapte pasională s-ar putea transformă într-o viață de familie lungă și fericită.

Lucrurile pe care Mistrețul și le putea imagina cu greu în visurile sale, vor deveni dintr-o dată destul de realizabile în anul 2020 – important este să nu-și scape șansă!

*

*

*---https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/zodiac-chinezesc-2020-ce-aduce-anul-sobolanului-de-metal-pentru-fiecare-zodie-2510196

 

 

 

 


a

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Zodiac chinezesc 2020