Total Media News

Forţele armate din Siria în atac din nou pe fondul eforturilor de diplomaţie PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 19:48
Index articol
Forţele armate din Siria în atac din nou pe fondul eforturilor de diplomaţie
Pagina 2
Toate paginile
 

Beirut (AP) -

Trupele siriene împinse înainte cu un atac nou pe regiunea de nord a Idlib sâmbătă, decojirea unul dintre centrele de revoltei împotriva regimului preşedintelui Bashar Assad şi trimiterea de familii care fug de siguranţă ca rebeli înarmaţi au încercat să se apere de atacul .

             

Gros de fum negru billowed în cer.Operaţiunea militară a ridicat temeri că regimul se planifică un nou all-out în ofensiva Idlib ca asediul sângeros luna trecuta care a captat o parte nărăvaşi a oraşului Homs, mai la sud. În timp ce luptele au atins, trimisul ONU, Kofi Annan, sa întâlnit cu Assad la Damasc, în timpul unei misiuni de mare profil internaţional încearcă să aducă o oprire a luptelor şi a aranja discuţiile între cele două părţi pentru a pune capăt conflictului ţării yearlong. Dar misiunea a fost lovit deja capete moarte.

Assad a spus Annan că orice dialog politic a fost sortită eşecului ", atâta timp cât există grupuri armate teroriste care lucreaza pentru a răspândi anarhia şi să destabilizeze ţara", în funcţie de starea de agenţia de ştiri SANA.Regimul dă vina pe teroriştii care acţionează o conspiraţie străină pentru revolta nu, protestatarii care doresc schimbarea.Opoziţie, precum şi a respins dialogul, spunând că este imposibil să vorbesc cu regimul Assad, dupa o represiune care  conform   estimărilor  ONU au ucis mai mult de 7.500 de oameni , iar ctiviştii spun ca chiar  numarul  celor  ucisi   este mai mare, la mai mult de 8.000.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International Forţele armate din Siria în atac din nou pe fondul eforturilor de diplomaţie